Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Krasic gideceği takımı açıkladı!

Krasic gideceği takımı açıkladı!

Fenerbahçe’nin elden çıkarmak için yoğun çaba sarf ettiği Milos Krasic, Sırbistan basınına önemli açıklamalarda bulundu.

Krasic gideceği takımı açıkladı!

Krasic 2012 yılında transfer edildiğinde sarı lacivertli taraftarlar ondan çok şeyler bekliyordu. Fakat Sırp yıldız 3 senede beklentilerin oldukça altında kaldı. Öyle ki geçen sezonun tamamını Fenerbahçe 21 yaş altı takımında geçirdi.

Vitor Pereira’nın gelişiyle birlikte tekrar A takımla idmanlara başlayan 30 yaşındaki oyuncu, performansı yeterli görülmeyince tekrar satış listesine kondu.

Konu hakkında Sırp basınına samimi açıklamalarda bulunan Krasic, Vitor Pereira’nın kendisine karşı oldukça dürüst bir tutum sergilediğini söylerken, “Hazırlık sürecinde benim performansımdan memnun kaldığını fakat geçen sezon forma giymediğim için oynayan futbolcularla devam etmek istediğini söyledi. Ayrıca Van Persie, Nani gibi yıldız transferler yapıldı” ifadelerini kullandı.

Transfer hakkında da ipuçları veren Sırp kanat oyuncusu, “Bursaspor’a transfer olabilirim. Ama şu anda resmi görüşmeler başlamış değil. Eğer finansal konularda anlaşma sağlarsak bu transfere sıcak bakarım” dedi.

(Ajansspor)