Gazete Vatan Logo
Konya Spor Konyaspor, Aykut Kocaman ile yollarını ayırdı

Konyaspor, Aykut Kocaman ile yollarını ayırdı

Konyaspor, Aykut Kocaman ile yollarının ayrıldığını resmen açıkladı.

Konyaspor, Aykut Kocaman ile yollarını ayırdı

Konyaspor, Teknik Direktör Aykut Kocaman'la yollarını ayırdığını açıkladı.

Konyaspor'dan yapılan açıklama şöyle;

Teknik Direktörümüz Sayın Aykut Kocaman, kulübümüze tarihi başarılar yaşatan ve Konyaspor’umuza büyük katkıları olan duruşu, bilgi/birikimi, karakteriyle Türk Futbolunun önemli isimlerinden biridir.

Konyaspor kulübü ve taraftarı için de ismi her zaman saygıyla yad edilecektir.

JORDAN AYEW'İN WEST HAM'A HARİKA GOLÜ

Takımımızın bugün geldiği noktada, yönetim kurulumuz ile sayın hocamızın yaptığı görüşme neticesinde karşılıklı anlaşarak, yolların ayrılması hususunda mutabık kalınmıştır.

Konyaspor, Aykut Kocaman ile yollarını ayırdı

Değerli hocamıza, teknik ekibine, kulübümüze katkıları ve emeği için teşekkür ediyor, bundan sonraki kariyerinde başarılar diliyoruz.

Aykut Kocaman gözyaşlarını tutamadı!
İttifak Holding Konyaspor'un teknik direktör Aykut Kocaman ile yollarını ayırmasının ardından tecrübeli teknik adam, Konyaspor tesislerinden ayrıldı.
Bugün sabah saatlerinde ter idmanı yaptıran ve antrenmanın ardından kulüp yöneticileriyle yapılan görüşmede anlaşmayı fesh eden Kocaman, daha sonra yöneticiler, futbolcular ve kulüp çalışanlarıyla vedalaştı.
Konyaspor tesisleri çıkışında kendisini bekleyen bir grup taraftarla da vedalaşan Kocaman'ın duygulandığı görüldü.
Herhangi bir açıklama yapmak istemediğini ifade eden Kocaman, beraberinde antrenör Fahrudin Ömerovic ile birlikte tesislerden ayrıldı. Kocaman'ın kullandığı aracın plakalığında ise Konyaspor yazması dikkat çekti.

Haberin Devamı