Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Kemerburgaz tesisleri nerede? Galatasaray Kemerburgaz tesisleri ne zaman açılacak, kaç bölüm, ne zaman bitecek?

Kemerburgaz tesisleri nerede? Galatasaray Kemerburgaz tesisleri ne zaman açılacak, kaç bölüm, ne zaman bitecek?

Galatasaray Kemerburgaz tesisleri nerede, ne zaman açılacak ve bitecek? Galatasaray'ın Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nin temel atma töreni yapıldı. İşte GS Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri hakkında merak edilenler…

Kemerburgaz tesisleri nerede? Galatasaray Kemerburgaz tesisleri ne zaman açılacak, kaç bölüm, ne zaman bitecek?

Galatasaray Spor Kulübü Kemerburgaz Metin Oktay Tesisleri'nin temel atma töreni; başkan Dursun Özbek, kulübün eski başkanları, yönetim kurulu üyeleri, sporcular ve camianın önde gelen isimlerinin katılımıyla gerçekleşti. Peki, Kemerburgaz tesisleri nerede? Galatasaray Kemerburgaz tesisleri ne zaman açılacak, kaç bölüm, ne zaman bitecek?

Galatasaray Kemerburgaz tesisleri nerede?

Bakırköy İlçesi, Şenlik (Florya) Mahallesinde bulunan Galatasaray Metin Oktay Tesislerinin sportif amaçlı kullanımı sonlandırılmış bulunması nedeniyle, Eyüpsultan İlçesi Mimar Sinan Mahallesinde (Kemerburgaz) bulunan yaklaşık 12,6 hektarlık alanda Kapalı Spor Tesis Alanı için temek atıldı.

Galatasaray Kemerburgaz tesisleri ne zaman açılacak, bitecek?

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu Mart Ayı Olağan Toplantısında yaptığı açıklamada Ağustos-Eylül 2023'te Kemerburgaz Tesisleri'ne taşınacaklarını açıklamıştı.