Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kartal'ın 100'ü Avrupa'da güldü

Kartal'ın 100'ü Avrupa'da güldü

Şampiyonlar Ligi’nde İtalyan ekibini konuk eden siyah-beyazlılar taraftarının önünde 30 sayı farkla kazandı. Beşiktaş’ta 12 oyuncunun 11’i skor üretirken Roll 18 sayıyla oynadı.

Kartal'ın 100'ü Avrupa'da güldü

SPOR Toto Erkekler Basketbol Ligi’nde pazar akşamı derbide F.Bahçe’yi konuk eden ve Bobby Dixon’ın son saniyelerde gelen 3 sayılık basketiyle rakibine kendi taraftarı önünde 79-76 boyun eğen Beşiktaş Sompo Japan dün Avrupa’da yara sardı. Dinamo Sassari’yi konuk eden siyah-beyazlılar çok rahat bir galibiyet alarak kendisini taraftarına affettirdi.

MURATCAN BOŞ GEÇTİ

HÜCUM anlamında kısır başlayan karşılaşmanın ilk çeyreğini ev sahibi Beşiktaş SJ 17-16 önde kapatmayı başardı. İkinci çeyrekte oldukça iyi savunma yapan ve rakip potada da etkili olan siyah-beyazlılar bu bölümde rakibine 13 sayı fırsatı tanıyıp 28 sayı üreterek devre arasına 44-30 galip girdi.

İKİNCİ devreyle birlikte farkı git gide açmaya başlayan Beşiktaş SJ son periyot öncesi İtalyan ekibi karşısında 73-47’lik skor avantajını elinde tutarken geriye kalan 10 dakikada da durmadı ve maçı 30 sayı farkla 100-70, galip tamamladı.

TEMSİLCİMİZDE dün Dinamo Sassari karşısında 12 oyuncunun tamamı süre alırken skora 11 isim katkıda bulundu. Siyah-beyazlılarda sayı üretemeyen tek isim Muratcan Güler oldu.

Haberin Devamı