Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Kalede Tolga kaldı!

Kalede Tolga kaldı!

Şenol Güneş’in kampa beklediği eldiven gelmeyince Mersin maçında kale yine kaptana kaldı

Kalede Tolga kaldı!

Ligin ilk yarısını lider bitiren Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş’in ısrarla istediği kaleci transferi arap saçına döndü. İkinci devrenin ilk maçı olan Mersin İdmanyurdu mücadelesine sayılı günler kala şu ana kadar temasa geçilen isimlerden alınan olumsuz yanıtlar, teknik heyet ve yönetimi kara kara düşündürüyor. İlk olarak Güneş’in eski öğrencisi Onur Recep Kıvrak için Trabzonspor’un kapısını çalan ve ret cevap alan Siyah-Beyazlılar, Arsenal’den David Ospina ve Marsilya’nın başarılı eldiveni Steve Mandanda’da da umduğunu bulamamıştı.

‘CASSİO’YU ALIN’ DEDİLER AMA...

Transferine çok yaklaşılan Dnipro’nun kalecisi Denys Boyko’da ise oyuncunun istemesine rağmen kulübünün bonservis konusunda çıkardığı pürüzlere ve menajerinin Sevilla ile kurduğu dirsek temasına takılan Kartal’a son kötü haber de dün Brezilya’dan geldi. Corinthians’ın file bekçisi Cassio Ramos için bir süredir girişimlerini sürdüren Siyah-Beyazlılar; G.Saray’ın kaleci antrenörü Claudio Taffarel, unutulmaz stoperi Ronaldo ile takımın istikrar abidelerinden Rhodolfo’dan olumlu rapor almış, oyuncuyla anlaşma yolunda da büyük aşama kaydetmişti. Ancak Brezilya ekibinin başkanı Roberto de Andrade’nin dün yaptığı “Beşiktaş istediğimiz parayı vermedi. Cassio takımda kalacak” açıklaması bu transfere de kapıyı kapattı. Sambacı konusunda yaşanan bu olumsuzluğun nedeni olarak oyuncunun bonservis bedelinin paylaşımında yaşanan sorunlar gösterildi. Cassio’nun bonservisinin yüzde 60’ının kulüpte, yüzde 40’ının ise menajerlerde olduğu, Beşiktaş’ın menajer payını ödemeyi reddettiği için transferin gerçekleşmediği ileri sürüldü.

Haberin Devamı

SON ADAYLAR: RYAN VE NETO

Teknik direktör Şenol Güneş’in kampa yetişmesini istediği ‘1 numara’ için elde kalan son adaylar ise Valencia’dan Matthew Ryan ile Juventus’un yedek kalecisi Neto... Kartal, 8 milyon Euro’luk bonservisi nedeniyle Ryan’ı kiralamak istese de İspanyol ekibi bu formüle sıcak bakmıyor. Juve’de fazla forma şansı bulamayan Neto’yu sezon sonuna kadar kiralamak için de girişimlerin dört koldan sürdüğü öğrenildi. Ligin ilk yarısında ağır eleştirilere maruz kalan Tolga Zengin’in bu şartlarda Mersin maçında kaleye geçmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı

(Habertürk)