Tolga Zengin

Tolga Zengin

Son dakika Tolga Zengin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tolga Zengin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tolga Zengin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tolga Zengin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tolga zengin gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.129 tolga zengin haberi bulunmuştur. Tüm tolga zengin haberleri aşağıda listelenmiştir.
'Arkadaşım olduğu için söylüyorum çok iyi çocuktur'
'Arkadaşım olduğu için söylüyorum çok iyi çocuktur' Beşiktaş'ta son haftalarda en çok konuşulan isimlerin başında gelen Adem Ljajic'ten cevap var
8.11.2020 Beşiktaş
Sabri Sarıoğlu ve Tolga Zengin, BeIN Sports'un yorumcusu oldu
Sabri Sarıoğlu ve Tolga Zengin, BeIN Sports'un yorumcusu oldu Süper Lig'in eski yıldızları Sabri Sarıoğlu, Tolga Zengin ve Abdullah Avcı yeni sezonda yayıncı kanal BeIN Sports'un yorumcuları olacak. TRT Spor ekranlarında ise Tümer Metin ve Ali Gültiken'in yanı sıra Ayhan Akman ve Tuncay Şanlı olacak.
10.09.2020 Futbol
Cenk Tosun'dan Galatasaray itirafı!
Cenk Tosun'dan Galatasaray itirafı! İngiltere Premier Lig ekiplerinden Everton'da forma giyen milli futbolcu Cenk Tosun, Koray Palaz'ın sosyal medya hesabında yaptığı canlı yayına katılarak kendisiyle ilgili bilinmeyenleri anlattı.
31.03.2020 Futbol
Beşiktaş'ta Tolga Zengin sürprizi
Beşiktaş'ta Tolga Zengin sürprizi Beşiktaş'la geçtiğimiz sezon sözleşmesi sona eren ve boşta olan Tolga Zengin'le ilgili bir iddia ortaya atıldı.
30.12.2019 Beşiktaş
Tolga kararı: Volkan Demirel gibi teknik ekibe
Tolga kararı: Volkan Demirel gibi teknik ekibe Siyah-beyazlı camiada Çebi döneminin başlamasının ardından gözler Tolga Zengin'e çevrildi.
30.10.2019 Beşiktaş
Beşiktaş’tan flaş paylaşım! Gökhan Töre...
Beşiktaş’tan flaş paylaşım! Gökhan Töre... Beşiktaş, geride bıraktığımız transfer döneminde takımdan ayrılan isimler için resmi internet sitesinden veda videosu yayınladı. Siyah-Beyazlılar, takımdan ayrılan futbolculara teşekkür ederken listede Aras Özbiliz ve Gökhan Töre’ye yer verilmedi.
4.09.2019 Futbol
Büyük sürpriz! Tolga Zengin dönüyor...
Büyük sürpriz! Tolga Zengin dönüyor... Beşiktaş, Volkan Babacan transferi için Başakşehir’in Muhammed Şengezer’i almasını bekliyor. Ancak mevcut isimlerin transferinde sorun çıkarsa, eski kaptan Tolga Zengin’e 1 yıllık teklif götürülecek.
15.08.2019 Beşiktaş
Beşiktaş atağa kalktı! 4 yıldız birden...
Beşiktaş atağa kalktı! 4 yıldız birden... Beşiktaş, Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda kadroya yeni takviyeler yapmak için çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlıların listesinde 4 isim bulunuyor.
12.08.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ta bir ayrılık daha! Evini boşaltıyor
Beşiktaş'ta bir ayrılık daha! Evini boşaltıyor Beşiktaş'ta Adriano, Mustafa Pektemek, Gökhan Töre ve Tolga Zengin'den sonra Isimat Mirin'le yolları ayrılıyor. Siyah-beyazlı yönetim, Fransız savunmacıya "Kulüp bul" dedi.
8.08.2019 Beşiktaş
Avcı onayladı! Burak Yılmaz resmen...
Avcı onayladı! Burak Yılmaz resmen... Beşiktaş’ta yeni sezonda kaptan Burak Yılmaz oldu. Yönetimin kararı ve teknik direktör Abdullah Avcı’nın onayıyla deneyimli oyuncu dün resmi olarak siyah-beyazlıların birinci kaptanı oldu.
27.07.2019 Beşiktaş
Beşiktaş Ernst'le işbirliği anlaşması imzaladı
Beşiktaş Ernst'le işbirliği anlaşması imzaladı Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, "Adriano takımdan ayrıldı. Sol beke bir hamle yapmak istiyoruz. Yakın zamanda yapacağımızı söyleyebilirim" diye konuştu.
18.07.2019 Beşiktaş
Tolga Zengin Galatasaray'a önerildi!
Tolga Zengin Galatasaray'a önerildi! Beşiktaş ile yolları ayrılan kaleci Tolga, kulüp arayışını sürdürürken, menajerler tarafından sarı kırmızılılara önerildi. Yönetimin bu aşamada çekimser olduğu öğrenildi.
13.07.2019 Galatasaray
Beşiktaş Ertaç Özbir'le anlaşmaya vardı!
Beşiktaş Ertaç Özbir'le anlaşmaya vardı! Beşiktaş, yedek kaleci işini çözdü. Kartal, daha önce el sıkıştığı Ertaç Özbir ile yıllık 750 bin euroya kesin anlaşma sağladı. 29 yaşındaki Ertaç’a, Malatyaspor’la sözleşmesi bittiği için bonservis de ödenmeyecek.
14.06.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ta beklenmedik gelişme! Burak Yılmaz...
Beşiktaş'ta beklenmedik gelişme! Burak Yılmaz... Süper Lig'de sezonu 3. sırada tamamlayan Beşiktaş'ta transfer çalışmaları başladı.
13.06.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ın yeni kaptanı Burak Yılmaz!
Beşiktaş'ın yeni kaptanı Burak Yılmaz! Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Tolga Zengin’den boşalan abilik görevini Burak Yılmaz’a verdi.
27.05.2019 Beşiktaş
Gökhan ve Tolga yeni maceraya hazır
Gökhan ve Tolga yeni maceraya hazır Ocak ayında Kara Kartal’da 3 isim kadro dışı bırakılmıştı. Tolgay Arslan, Tolga Zengin ve Gökhan Töre, takımın ikinci yarı hazırlıkları kampına dahil edilmemişlerdi.
21.05.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ta iki ismin daha bileti kesildi!
Beşiktaş'ta iki ismin daha bileti kesildi! Beşiktaş yönetimi, sözleşmesi bitecek Gökhan Töre ve Tolga Zengin'in dışında iki ismi de gelecek sezon takımda istemiyor.
26.04.2019 Beşiktaş
Tolga Zengin farkı! Personele büyük destek...
Tolga Zengin farkı! Personele büyük destek... Beşiktaş’ta devre arasından bu yana kadro dışı olmasına rağmen bu konu hakkında hiç konuşmayan Tolga Zengin’in, uzun süredir Ümraniye’de maaş alamayan birçok personele maddi destekte bulunduğu öğrenildi.
4.04.2019 Beşiktaş
Gökhan Töre ve Tolga Zengin'in alacakları ödendi
Gökhan Töre ve Tolga Zengin'in alacakları ödendi Beşiktaş’ta ‘borçsuzluk kağıdı’ için kaynak arayışları sürüyor. Önceliği yabancı futbolcular ile kadro dışı bırakılan Gökhan Töre ve Tolga Zengin’e veren yönetim, “Bu hafta içerisinde tüm ödemeler bitecek. Sorun yok” mesajı verdi.
3.04.2019 Beşiktaş
Beşiktaş'ta flaş karar! Burak Yılmaz...
Beşiktaş'ta flaş karar! Burak Yılmaz... Yeni sezon öncesi yönetim, kaptanlık olayına şimdiden el attı. Alınan bilgiye göre performansıyla göz dolduran Burak Yılmaz, birinci kaptan olacak. Kral, hem takıma ağabeylik yapacak hem de teknik ekip ve oyuncular arasında köprü görevini üstlenecek.
3.04.2019 Beşiktaş
Uğurcan Çakır: Her zaman 1 numara olmak isterim
Uğurcan Çakır: Her zaman 1 numara olmak isterim Teknik Direktör Şenol Güneş’in ilk defa A Milli Takım’a davet ettiği Trabzonspor’un genç kalecisi Uğurcan Çakır, “Her seferinde 1 numaralı kaleci olmak için çaba harcarım. Her zaman da 1 numara olmak isterim” dedi.
1.04.2019 Trabzonspor
Beşiktaş aradığı ismi Altınordu'da buldu!
Beşiktaş aradığı ismi Altınordu'da buldu! Spor Toto 1. Lig'de Play-Off hesapları yapan Altınordu'da kaleci Erce Kardeşler'e Beşiktaş yolu gözüktü.
27.03.2019 Beşiktaş
Balkonda romantizm
Balkonda romantizm Beşiktaş'ın kadro dışı kalan kalecisi Tolga Zengin, önceki akşam Arnavutköy’deydi.
25.03.2019 Magazin
Beşiktaş yeni kalecisini buldu!
Beşiktaş yeni kalecisini buldu! Tolga Zengin’in takımdan ayrılacak olması nedeniyle kaleci arayışlarına giren Beşiktaş, ilk hedefini Yeni Malatyasporlu Ertaç Özbir olarak belirledi.
23.03.2019 Beşiktaş
Fikret Orman açıkladı! Yeni hoca...
Fikret Orman açıkladı! Yeni hoca... Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni teknik direktör konusunda ilk tercihlerinin yerli isim olduğunu ancak şu ana kadar kimseyle bir görüşme gerçekleştirmediklerini söyledi.
20.03.2019 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Tolga Zengin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tolga zengin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.