Gazete Vatan Logo
Futbol Kafkas’la yeni sayfa açacağız!

Kafkas’la yeni sayfa açacağız!

'Puan olarak oldukça gerilerde kaldık'

Kafkas’la yeni sayfa açacağız!

“Tolunay hepinizin bildiği ve yetiştirdiğimiz önemli sporculardan biri. Şu an için bizden bir transferi isteği yok. İzleme komitesini lağvedeceğiz.”

SPOR Toto Süper Lig’de 24 puanla 11. sırada bulunan Trabzon’da başkan Sadri Şener, istifa eden teknik direktör Şenol Güneş’in yerine Tolunay Kafkas’la 3.5 yıllığına anlaşmaya vardıklarını ve resmi imzaların bugün atılacağını söyledi. Dün özel uçakla Bodrum’dan Trabzon’a gelen ve asbaşkan Nevzat Şakar’la beraber Kafkas’la görüşen Şener şunları söyledi:

“PUAN olarak oldukça gerilerde kaldık. Yenilmememiz gereken bir takıma da yenildik. Hocamız beni arayarak kan değişikliği olması gerektiğini söyledi, izin istedi. Ben de o izni verdim. Vermek zorundaydım. Bir iki defa daha aynı konu olmuştu. İkinci devre başladığında artık ihtimallere bırakacak durumumuz yoktu. Kendisi de zaten o psikoloji içindeydi.

‘KAN DEĞİŞİKLİĞİ’

BENİM hemen bir B planım olmalıydı ki o da vardı. Böyle bir şey olursa diye, Tolunay vardı. Bunu da hemen yürürlüğe koydum ki, yerel ve ulusal basın, ‘Kim gelecek’ diye tartışma ortamı yaratmasın. Bir boşluk bırakmak istemedim. Perşembe maç vardı. Düşünmeye bile gün yoktu. Tolunay hoca hepinizin bildiği, Trabzon’un yetiştirdiği önemli sporculardan biri. Kendisiyle telefonla konuştum. Sonra gelip asbaşkanla da konuştu. Yarın (bugün) öğlen gibi imza töreni olacak ama şifahi olarak kendisiyle anlaştık. Yarın (bugün) yardımcıları geliyor. Yarından (bugünden) sonra yeni bir sayfa açarak yolumuza devam edeceğiz.

UMARIM kısa zamanda yeni bir noktaya gelebiliriz. Tolunay hocanın transfer isteği yok. İzleme komitesini lağvedeceğiz. Tolunay Kafkas kararı yönetimin oybirliğiyle verildi. İstifa değil kan değişikliği. Şenol hocanın isteği dışında transfer yapılmıştır. Başkanlık böyle günlerde yapılır. Futbolcuların payı başarısızlıkta yüzde 80 - 85’tir. Futbolcular arasında bir sosyal ilişki bağı oluşmamış gibi.”

Haberin Devamı