Gazete Vatan Logo
Şampiyonlar Ligi Juventus Real Madrid maçı şifresiz izlenebilecek

Juventus Real Madrid maçı şifresiz izlenebilecek

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde geçtiğimiz sezon final olayan Juventus ile Real Madrid'i karşı karşıya getirecek dev maç şifresiz olarak yayınlacak. Cüneyt Çakır'ın düdük çalacağı karşılaşma saat 21.45'te TRT 1 ve Tivibuspor 2'den ekranlara getirilecek.

Juventus Real Madrid maçı şifresiz izlenebilecek

JUVENTUS REAL MADRİD MAÇI SAAT KAÇTA?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalin dev eşleşmesi Juventus Real Madrid maçı şifresiz canlı izlenebilecek. Avrupa'nın kulüpler bazındaki bir numaralı futbol organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde geçtiğimiz yıl finali oynayan iki dev ekip, bu akşam saat 21.45'te kozlarını paylaşacak.

JUVENTUS REAL MADRID ŞİFRESİZ CANLI İZLENEBİLECEK Mİ?

Juventus'un ev sahipliğindeki mücadelede hakemimiz Cüneyt Çakır düdük çalacak. Futbolseverler bu müsabakayı şifresiz olarak izleyebilecek. İki takım arasında geçtiğimiz yıl oynanan Şampiyonlar Ligi final maçında Real Madrid Juventus'u 4-1 mağlup ederek kupayı müzesine götürmüştü.

Peki Juventus Real Madrid maçı hangi kanalda? Saat 21.45'te başlayacak mücadele TRT 1'den canlı ve şifresiz olarak izlenebilecek. Müsabaka aynı anda Tivibuspor 2 ekranlarından da şifreli olarak yayınlanacak.