Gazete Vatan Logo
Galatasaray İyi-kötü günde kaptan sahada

İyi-kötü günde kaptan sahada

Kaptan Selçuk İnan, cenaze nedeniyle kampa sonradan katılsa da izin teklifini geri çevirdi.

İyi-kötü günde kaptan sahada

G.SARAY Kaptanı Selçuk İnan kuzeninin ölüm haberi ile sarsılırken bugün oynanacak Rize maçında sahaya çıkıp çıkamayacağı ise teknik heyet de dahil herkesin aklındaki sorulardan biri oldu. Hamza Hamzaoğlu öğrencisine başsağlığı dileyerek cenaze için izin verirken Selçuk da dün katıldığı cenaze sonrasında takımının Trabzon’daki kampına katıldı.

SELÇUK İnan’ın moralsizliği gözden kaçmazken oyuncunun yaptığı uzun yolculuklar da teknik heyeti endişelendirdi. 6 saati aşan Lizbon yolculuğu sonrasında cenaze nedeniyle dün Hatay’a giden ardından da Trabzon’a takımın kampına katılan milli oyuncu takımın yaptığ son taktik idmanda ise yer alamadı. Teknik heyet her ihtimale göre hazırlığını yaparken Selçuk’un yerine Rodriguez, Emre Çolak ve Jem Karacan hazırlandı.

OYUNCUSU ile Hamzaoğlu maç bir görüşme yaparak son kararı vermeye hazırlanırken kaptan Selçuk’un ise forma giymek için tüm hazırlıklarını yaptığı öğrenildi. Hamza Hoca’nın “dinlenebilirsin” dediği milli oyuncunun arkadaşlarını yalnız bırakmak istemediği ve Rize’ye sahaya çıkarak forma giymek için hazır olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı