Gazete Vatan Logo
İddaa Misli'den günün süper tercihleri

Misli'den günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misli'den günün süper tercihleri

Senegal - Kamerun: Maç Sonucu 1 (1.76 yerine 1.79)                                               

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Senegal - Kamerun karşılaşmasında Misli yazarı Kerim Can Özdal’ın tahmini ev sahibinin karşılaşmayı kazanacağı yönünde.

Misli Yazarı Kerim Can Özdal’ın Yorumu

Senegal, gruptaki ilk maçta Gambiya'yı 3-0 mağlup ederek iyi başladı. Şimdi grubun ve turnuvanın bir diğer iddialı ekibi Kamerun ile karşılaşacaklar. Kamerun ise Gine karşısında 10. dakikada 1-0 geriye düştü ama rakip 45'te 10 kişi kalınca üstünlük ellerine geçti. 51'de NKoudou'nun asistinde Magri skoru 1-1'e getirse de 10 kişi kalmış rakibin savunmasını aşamayıp 1 puana razı oldular. Aboubakar'ın oynayamıyor oluşu hücumda onları olumsuz etkiledi. Bu maçta Senegal'e karşı savunmada da zorlanacaklar. İyi başlayan Senegal, Kamerun'a karşı da 3 puana yakın.

Inter - Lazio: Maç Sonucu 1 (1.46 yerine 1.48)                       

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Inter - Lazio karşılaşmasında Misli editörü Sezer Kenar, Inter’in sahadan galibiyetle ayrılacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Editörü Sezer Kenar’ın Yorumu

Inter ve Lazio, İtalya Süper Kupası yarı finalinde Suudi Arabistan’da kozlarını paylaşacak. Serie A’da yoluna dolu dizgin devam eden Inter, geçen sezon Süper Kupa’da elde ettiği başarıyı tekrarlama peşinde olacak. Lautaro Martinez, Marcus Thuram ve Hakan Çalhanoğlu gibi isimlerin iyi performansı takımı da yukarı taşıyor. Cuadrado dışında eksikleri bulunmuyor. Lazio da son dönemde iyi bir çıkış yakaladı. Hem ligde hem İtalya Kupası’nda önemli galibiyetler aldılar. Taty Castellanos tek eksikleri olarak gözüküyor. Ancak yine de oyun kalitesi olarak Inter öne çıkıyor. Aralık ayında Lazio’nun sahasında oynanan lig maçını Inter 2-0 kazanmıştı. Inter’den rahat bir galibiyet beklemesem de 90 dakikada işi bitireceklerini düşünüyorum.

Alaves - Cadiz: Maç Sonucu 1 (1.58 yerine 1.61)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan “Canlı Sohbet” ile “Canlı İzle” seçenekleri bulunan Alaves - Cadiz karşılaşmasında Misli yazarı Alper Öcal, Alaves’in karşılaşmayı kazanmasını bekliyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Yorumu

Cadiz üst üste 9. maçından da galibiyet çıkaramadı ve Valencia mağlubiyetiyle birlikte ligde sondan 3. sıraya geriledi. Alaves ise geçen hafta son dakika golüyle çok kritik bir Sevilla deplasman zaferi yaşadı ve düşme hattından biraz uzaklaştı. Afrika Kupası'ndaki kaleci Owono'nun yanı sıra bir süredir takımla olmayan Sedlar ve Abqar da takıma dönemedi. Konuk Cadiz ise santrfor Marti ve merkez oyuncusu San Emeterio'dan yoksun. Alaves kazanırsa düşme hattıyla arasına ciddi bir mesafe koyacak, sahasında deplasmanda hiç kazanamayan Cadiz karşısında bu şansı değerlendireceğini düşünüyorum.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Haberin Devamı

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 

Misliden günün süper tercihleri