Gazete Vatan Logo
İddaa Misli'den günün süper tercihleri

Misli'den günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri…

Misli'den günün süper tercihleri

Empoli - Lazio: Maç Sonucu 2 (1.67 yerine 1.70)                       

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Empoli – Lazio karşılaşmasında Misli yazarı Ozan Gür, konuk ekibin karşılaşmadan 3 puanla ayrılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Ozan Gür’ün Yorumu

Serie A’da son olarak Inter’e mağlup olan Lazio ve taraftarları bu kez daha iyi bir sonuç almayı umuyor. Deplasman performansı zayıf ve son 6 maçta düşük skorlu sonuçlarla karşımıza çıktılar. Empoli, Torino karşısında ofansif anlamda çok etkisiz kaldı. Lazio karşısında benzer bir performans sürpriz olmaz. Taraf bahsinde Lazio, bir adım önde. Alternatif için ideal seçim, 2,5 gol altı bahsi olur.

Monza - Fiorentina: 1-X Çifte Şans (1.31 yerine 1.33)                                                

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Monza - Fiorentina karşılaşmasında Misli editörü Sezer Kenar, ev sahibi ekibin yenilmeyeceğini düşünüyor.

Misli Editörü Sezer Kenar’ın Yorumu

Monza, skor olarak Milan’a farklı kaybetse de 21 şut denemesi ve %55 topla oynamaya sahipti. Şanssız bir maç geçirdiklerini söylemek mümkün. Fiorentina ise tam tersi bir durumdaydı. Düşme hattındaki Verona’ya karşı sahasında sezonun en kötü oyunlarından birini oynadılar. Pozisyona girmekte çok zorlandılar ancak 1-0 kazanmasını bildiler. Monza özellikle iç sahada iyi işler yapabilen bir ekip. Ortada bir mücadele ama bu sezon evinde sadece 1 kez kaybeden Monza’nın en azından yenilmeyeceğini düşünüyorum.

Zalgiris  - Barcelona: Maç Sonucu 2 (1.31 yerine 1.33)

Haberin Devamı

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Zalgiris - Barcelona karşılaşmasında Misli yazarı Fatih Saboviç’in tahmini deplasman ekibinin kazanacağı yönünde.

Misli Yazarı Fatih Saboviç’in Yorumu

EuroLeague sezonu uzun olduğu için her takım dönem dönem formsuzluk yaşayabilir. Ancak bazı takımlar; yaşadığı formsuzluğun yanı sıra bazen karanlıktan geçip gidebiliyor. Örneğin Fenerbahçe'nin Itoudis ile yolunun tıkanması, üst üste gelen yenilgiler ve sonrasında Jasikevicius'un göreve gelmesiyle yeniden yükselişe geçmesi gibi... Ancak Barcelona ve Zalgiris, daha da farklı bir dar boğazın tam merkezinden geçmekteler... Zalgiris oynadığı son 5 karşılaşmanın 4'ünde kaybetti. Barça ise son 4 mücadelede 3 defa kaybetti. Bu dönemde bir tek temsilcimiz Fenerbahçe'yi devirebildiler. Yine de en flaş skor, 19 Aralık'taki karşılaşmada ligin diplerine demir atan ALBA Berlin'e 74-70 yenilmeleri sonucunda alındı. Nicolas Laprovittola 15 sayı, 4 asistle oynadı ve Barça'da başka çift haneleri görebilen oyuncu olmadı. Bu ağır mağlubiyetin üzerine Zalgiris karşısında kendilerini kesinlikle affettirmeleri gerekecek... Hem de zirve yarışında aktif bir yerde rol oynayabilmeleri için bu gerekli... Tercihim konuk takımdan yana olacak.

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Haberin Devamı

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Haberin Devamı

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 Misliden günün süper tercihleri