Gazete Vatan Logo
İddaa Misli’den günün süper tercihleri

Misli’den günün süper tercihleri

Misli’de yer alan günün “Süper Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Süper Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün süper tercihleri… Galatasaray - Alanyaspor: İlk Yarı Sonucu 1 (1.42 yerine 1.51)

Misli’den günün süper tercihleri

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan Galatasaray – Alanyaspor karşılaşmasında Misli yazarı Safa Can Konuksever, ev sahibi ekibin ilk yarıyı önde kapatacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Safa Can Konuksever’in Yorumu

Hatayspor yenilgisiyle namağlup unvanını kaybeden Galatasaray, zirveyi de averaj farkıyla Fenerbahçe'ye bıraktı. Sarı kırmızılıların üst üste 2 hafta takılmasını kesinlikle beklemiyorum. Üstelik de söz konusu maç iç sahadaysa. Evindeki 5 lig karşılaşmasının hepsini kazanan Galatasaray, bu maçların 4'ünde ilk yarıyı da üstün geçmişti. Alanyaspor önünde de taraftarının desteğiyle Galatasaray, ilk 45'te skor üstünlüğünü yakalayacaktır. İğneyle oynayan Icardi'ye milli ara iyi geldi, Okan Buruk'un kadroda bu kez değişim yapması da bekleniyor. Alanyaspor ise hoca değişikliğine rağmen ligde kaybetmeye devam ediyor.

Getafe - Almeria: Maç Sonucu 1 (1.62 yerine 1. 66)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Getafe – Almeria karşılaşmasında Misli editörü Sezer Kenar, Getafe’nin evinde 3 puana ulaşmasını bekliyor.

Haberin Devamı

Misli Editörü Sezer Kenar’ın Yorumu

Getafe’nin bu sezon kolay kolay bileği bükülmese de 13 maçta 3 kez kazanabildiler. Son 7 maçlarında ise 1 galibiyet, 6 beraberlik aldılar. Borja Mayoral, Mason Greenwood gibi hücumcularıyla özellikle iç sahada tehlikeli bir ekipler. Enes Ünal'ın sakatlığı devam ediyor. Almeria ise ligin dibinde yer alıyor ve henüz maç kazanamadılar. İyi oynadıkları maçlarda bile 3 puanı alamadıkları için moral olarak çöktüler. Bir noktada bir çıkış yakalamaları olası ama bu ne zaman olacak orası soru işareti. Luis Suarez, Svidersky, Kone, Pubill, Milovanovic gibi isimler oynayamayacak. Getafe deplasmanında da bana göre işleri zor. Ev sahibi galibiyete yakın olan taraf.

Strasbourg - Marsilya: Maç Sonucu 2 (1.70 yerine 1.75)

Misli’de günün “Süper Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Strasbourg - Marsilya karşılaşmasında Misli yazarı Kerim Can Özdal’ın tahmini Marsilya’nın deplasmanda kazanacağı yönünde.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Kerim Can Özdal'ın Yorumu Fransız efsane Patrick Vieira, Strasbourg'da işleri bir türlü rayına oturtamadı. Tam “toparlanacaklar” derken tekrar kötü sonuçlara dönüyorlar. Son 5 maçta 2 puan alabildiler ve sadece 2 gol atabildiler. Savunmadan Marvin Senaya cezası sebebiyle forma giyemeyecek. Normalde Strasbourg'u iç sahadayken kolay kolay karşıma almam ama bu şartlarda Marsilya galibiyete yakın duruyor. *** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Süper Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

Haberin Devamı

Misli’den günün süper tercihleri