Gazete Vatan Logo
İddaa Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Misli’de yer alan günün “Şampiyon Oranlı” maçlarını Misli yazarları sizler için yorumladı. Siz de “Şampiyon Oran” farkıyla Misli’de maçların heyecanını daha yüksek oranlarla yaşayabilirsiniz. İşte günün şampiyon tercihleri…

Misli'den günün şampiyon tercihleri

Bologna – Hellas Verona: Maç Sonucu 1 (1.37 yerine 1.39)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Bologna – Hellas Verona karşılaşmasında Misli yazarı Sezer Kenar, Bologna’nın sahadan galip ayrılacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Sezer Kenar’ın Yorumu

Bologna, Thiago Motta yönetiminde çok iyi ilerliyor. İç sahada zaten iyi bir seri yakalamışlardı ancak Lazio gibi zorlu bir deplasmanda güzel bir oyunla gelen galibiyetin takımda moralleri iyice yükseltmesi muhtemel. Gol yollarındaki etkinlikleri de çok arttı ve bu da gol ortalamalarına yansıyor. Verona da aslında mücadeleye tarafıyla alkışı hak ediyor. Juventus’tan puan almayı başardılar ve son maçlarında kaybetseler bile kolay teslim olmuyorlar. Bologna’ya da çelme takmak isteyeceklerdir ancak ev sahibinin arkasına da rüzgârı almışken iyi iç saha performansını sürdürmesini bekliyorum. Hellas Verona deplasmanlarda dirense de sonunu getiremiyor. Bologna serisine devam eder.

Real Sociedad – Villarreal: Maç Sonucu 1 (1.62 yerine 1.65)                       

Haberin Devamı

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Real Sociedad – Villarreal karşılaşmasında Misli yazarı Alper Öcal, Real Sociedad’ın sahadan galip ayrılan taraf olacağını düşünüyor.

Misli Yazarı Alper Öcal’ın Yorumu

Sociedad geçen hafta son dakikada kazandığı Mallorca galibiyetiyle son 5 resmi maçtaki kazanamama serisini sonlandırdı. Takım bu süreçte oyun olarak aslında baskın performanslar sergiledi ama öndeki kalitenin yetmediği ya da Umar'ın saç baş yoldurduğu son vuruşlar izledik. Villarreal karşısında Avrupa hedeflerini sürdürmek için sahada olacaklar. Konuk ekip 5 maçtır yenilmiyor ancak kazanmakta da zorlanıyor. Hedefleri yok ve savunmada durumu net olmayan Bailly, Foyth, Pedraza gibi pek çok oyuncu var. Anoeta'da ev sahibinin kazanmasını bekliyorum.

Metz – Lyon: Maç Sonucu 2 (1.79 yerine 1.82)                       

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Metz – Lyon karşılaşmasında Misli yazarı Yusuf Kenan Çalık, Lyon’un sahadan galip ayrılacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli Yazarı Yusuf Kenan Çalık’ın Yorumu

Ligue 1'in en düşük formuna sahip olan Metz son 9 maçta sadece bir puan alabildi. Jallow ve Ndoram'ın sakatlığı var. Son maçta sakatlanarak çıkan Lemkel Ze'nin durumu ise belirsiz. Lyon ise devre arasında yaptığı transferlerle adeta metamorfoza uğradı. Son 3 maçını kazanan ve kalesinde sadece 1 gol gören Lyon'da Lepenant, Henrique ve Lovren'in durumu belirsiz. O'Brien'ın cezası sona erdi. Tolisso kadroda olacak ancak ilk 11 başlaması kesin değil. Tagliafico da cezalı. İki takımı kıyaslarsak Lyon galibiyete daha yakın taraf.

Leeds United – Leicester City: Karşılıklı Gol Var (1.48 yerine 1.50)                        

Misli’de günün “Şampiyon Oran” bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan Leeds United – Leicester City karşılaşmasında Misli yazarı Barış Keklik, karşılıklı goller atılmasını bekliyor.

Misli Yazarı Barış Keklik’in Yorumu

Ligin ikincisi Leeds United, ligin lideri olan Leicester City'yi ağırlıyor. Sıralarından bağımsız olarak açık ara ligin en kaliteli oyununu oynayan iki takımın maçında şüphesiz ki tempo yüksek olacaktır. Bu tarz büyük maçlarda deplasman ekibi takım her zaman taraftar handikabıyla dezavantajlı taraf olur. İki takımın da ligde son vites gittiğini biliyoruz. Tempo yüksek olacaktır ancak bu nedenle karşılıklı hatalar yapılabilir. Haftalardır beklenen bu maçta karşılıklı gol izleriz.

Haberin Devamı

*** Belirtilen oranlar değişiklik gösterebilir.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak, Misli’nin üyelerine sunduğu Şampiyon Oran kampanyasından yararlanın! Daha yüksek oranlarla daha fazla kazanma şansını yakalayın!

‘Alayına Misli’ diyen yeni üyelere 50 TL hediye!

Türkiye'nin en hızlı büyüyen resmi Bahis platformu Misli, ‘Alayına Misli’ kampanyasına yeni üyelerine 50 TL hediye ederek devam ediyor. Misli’ye üye olan herkes, 50 TL değerinde Misli Puan kazanıyor. Siz de mobil uygulamadan Misli’ye üye olun, kampanyaya katılın ve anında 50 TL kazanın.

 Misliden günün şampiyon tercihleri