Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli’de, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın! 

Günün En Çok Oynanan Maçları

Celta Vigo - Real Madrid: Maç Sonucu 2

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet & Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Celta Vigo - Real Madrid mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %52’si Real Madrid’in kazanacağını düşünüyor.

Misli Yorumcusu Sezer Kenar’ın Tercihi: 2.5 Üst

Rafael Benitez yönetimindeki Celta Vigo, ilk iki maçından galibiyet çıkaramasa da Sociedad deplasmanında ilk maça göre daha iyi ve istekli gözüktü. Artık kazanıp seri yapmak isteyeceklerdir. Ancak karşılarında da ilk iki maçını kazanıp sezona iyi başlayan bir Real Madrid var. İlk iki maçını deplasmanda oynayan Real Madrid art arda 3. deplasmanına çıkacak. Real Madrid’de Arda Güler’in sakatlığı sürüyor. Courtois’in sakatlığı sebebiyle kalede Lunin oynadı. Chelsea’den kiralanan Kepa’nın bu maçta 11 başlayıp başlamayacağı belirsiz. Real Madrid, Almeria karşısında tahmin ettiğim gibi pozisyonlar da verdi ve gollü bir maç sonunda kazandı. Celta’nın da Real’e karşı hücumda etkin olabileceğini düşünüyorum. Geçen sezon bu sahada oynanan maç gibi (1-4) gollü bir maç bekliyorum. İlk tercihim 2.5 üst, alternatiflerim KG Var, 2 ve KG Var.

Haberin Devamı

Leipzig - Stuttgart: 2.5 Üst

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı İzle” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Leipzig - Stuttgart mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %31’i maçta en az 3 gol bekliyor.

Misli Yorumcusu Halil İbrahim Ağış’ın Tercihi: İlk Yarı 1.5 Üst

Ligi öncesi Bayern Münih karşısında mücadeleyi kazanarak Almanya Süper Kupası’nı müzelerine götürmeyi başaran Leipzig geçen hafta ligin ilk karşılaşmasında konuk olduğu Bayer Leverkusen karşısında etkili bir performans sergilemesine rağmen defans hattında açıklar verince sahadan 3-2 mağlubiyetle ayrıldı. Bu sezon kaliteli bir kadro kuran ev sahibi ekip taraftarı önünde baskılı bir futbol sergileyerek kazanmak isteyecektir. Stuttgart ise play-out turunda kazandığı maçlarla kümede kalmayı başarmıştı. Bu sezon ligde hata yaşamamak adına güçlü bir kadro kuran konuk ekip geçen hafta evinde sonu oynadıkları Bochum karşısında maç boyu üstün bir futbol sergileyerek sahadan 5-0 galibiyetle ayrılmasını bilip lige güzel bir giriş yaptı. Bu karşılaşmada ofansif anlamda etkili isimleri bulunan iki ekip kazanabilmek adına mücadele tempolu başlayıp ilk yarı 1.5 Gol Üstü barajını aşar.

Haberin Devamı

Chelsea - Luton Town: Maç Sonucu 1

Misli’de ’’Süper Oran’’ bülteninde yer alan ve “Canlı Sohbet” seçeneği bulunan günün öne çıkan maçlarından Chelsea - Luton Town mücadelesini kuponuna ekleyen Misli üyelerinin %21’i Chelsea galibiyetini tercih ediyor.

Misli Yorumcusu Premier Lig Türkiye’nin Tercihi: Maç Sonucu 1 ve 2.5 Üst

Geçen sezon kabus gibi geçti ve ilk 2 haftada aynı durum devam ediyor Maviler için. Önce iç sahadaki Liverpool beraberliği, geçen hafta da derbide West Ham yenilgisi takımın ve TD Pochettino’nun üzerindeki baskıyı arttırdı. Kulüpte sürekli gelen giden yeni transferler, uzun süreli sakatlar listesinin neredeyse iki basamaklı halde olması. Önemli eksikler Christopher Nkunku, Armando Broja, Reece James, Wesley Fofana ve Carney Chukwuemekaç Takımın hala yaratıcılıktan uzak futbol oynaması ve gol yollarında zorlanması en büyük sorun. Bu halde ligde kiminle oynamak isterdiniz sorusunun tek bir cevabı var, o da Luton Town. İlk maçta Brighton deplasmanından 4-1’lik yenilgi ile dönen Luton Town stadyum inşaatını yetiştiremediği için geçen haftaki Burnley maçını oynayamadı. Chelsea’nin dolu tribünler önünde, golü bir galibiyetle biraz olsun moral bulacağını düşünüyorum haftanın açılış maçında. Tahminim ev sahibinin gollü galibiyeti yönünde.

Haberin Devamı

Misli’den herkese 20 TL!

Süper Oranlar ile yine en yüksek kazancın adresi olan Misli, 'Alayına misli herkese 20' kampanyasıyla tüm üyelerine 20 TL hediye ediyor. Siz de Misli mobil uygulamasında yer alan 'Alayına Misli herkese 20' kampanyasına katılarak anında 20 TL kazanabilirsiniz.

Günün En Çok Oynanan Maçları