Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Fatih Karagümrük – Kasımpaşa: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Fatih Karagümrük – Kasımpaşa mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %22’si karşılaşmayı Fatih Karagümrük’ün kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Halil Demirkan’ın Tercihi

Son hafta maçına iki ekip de rahat bir konumda giriyorlar. İki ekibin de herhangi bir hedefi bulunmuyor. Bu sezon skor olarak zengin mücadeleler izleten Karagümrük, yine gollü bir kapanış yapacaktır. Kasımpaşa da hafta sonunda Beşiktaş ile karşılaşmıştı ve mücadeleden 5-2'lik yenilgiyle ayrılmıştı. Gollü bir kapanış bekliyorum. Tercihim İY 1.5 gol üstü seçeneği.

Sivasspor – Kayserispor: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Sivasspor – Kayserispor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %34’ü karşılaşmadan Sivasspor’un galip çıkacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Kayserispor adeta fişi çekti ve sezonu kapattı! Oynadıkları son üç maçta da hayal kırıklığı yaratıp 7 gol yediler ve rakiplerine tek bir gol kaydedemediler. 3’te 0 çeken Kayserispor sezonun sona ermesini bekliyor. Sivasspor ise geçtiğimiz hafta Konyaspor’u mağlup etti. Seyircisi önünde kapanışı galibiyetle yapmak isteyecektir. Sivasspor’un kazanmasını bekliyorum.

Başakşehir – Trabzonspor: Maç Sonucu 2

Haberin Devamı

İddaa programının “Süper Oran” bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından olan Başakşehir – Trabzonspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %18’i karşılaşmada Trabzonspor’un galip geleceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi

Trabzonspor, İstanbul'a tam 13 eksikle geldi. Kalede Taha Tepe, stoperde Taha Altıkardeş olacak. Sol açıkta Arif Boşluk'u göreceğiz. Orta alanda uzun bir aradan sonra Dorukhan ilk 11'de maça başlayabilir. Gole en yakın noktada Umut Bozok devam edecektir. Siopis, Bakasetas, Trezeguet, Bartra, Uğurcan gibi temel taşlar yok... Başakşehir ise pazar günü oynayacağı kupa finali öncesi rotasyon yapabilir. Adana Demirspor karşısında kalede devleşen 2005'li Deniz Dilmen bir kez daha ilk 11'de olabilir. Stoperde Çinli Wu, sağ bekte Şener, sol bekte Caner muhtemel. Orta alanda 2004'lü Berkay Aydoğmuş, hücumda Philippe Keny izleyebiliriz... Kıssadan hisse; bol rotasyon ve bol deneme/yanılma maçı. Zaten Trabzonspor, Nenad Bjelica geldiğinden beri bol pozisyonlu ve gollü maçlar izletiyor. Bu da onlardan biri olacaktır.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları