Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli.com’da daha fazla yaşayın!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Galatasaray- Başakşehir: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Galatasaray- Başakşehir mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %48’i karşılaşmayı Galatasaray’ın rakibini 90 dakikada eleyeceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tercihi

Galatasaray da moraller tavan. Ligde "Şampi" gibiler. Sezonu çifte kupa ile tamamlamak için de motive olacaklardır. Başakşehir hafta sonu kazandı ve kötü gidişe son verdi ama deplasmanda Galatasaray'ı eleyebilecek güveni vermiyor. Ev sahibi işi 90 dakikada bitirecektir.

Leipzig - B. Dortmund: 2.5 Üst

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Leipzig - B. Dortmund mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %14’ü karşılaşmada en az 3 gol bekliyor.

Misli.com Yorumcusu Alican Koçak’ın Tercihi

Hafta sonunun ağır yaralı iki takımı karşı karşıya. Dortmund, Bayern Münih deplasmanında dağıldı ve liderliği kaptırdı. Yıllardır süren makus talihlerini yenemediler. Leipzig ise iç sahada Mainz'a 3-0 kaybetti. Son 4 maçtaki 3. mağlubiyet oldu. Mart başındaki lig maçını 2-1'lik skorla Dortmund kazanmış olsa da Leipzig net fırsatlardan yararlanamamıştı. Goller açısından benzer bir maç olur yine.

Haberin Devamı

Barcelona - Real Madrid: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Barcelona - Real Madrid mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %24’ü Barcelona galibiyetini tercih ediyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Barcelona, bu sezon Real Madrid’i ligde, kupada her platformda mağlup etmeyi başardı. El Classico’ya bu sezon Xavi’nin ekibi damga vurdu. Kral Kupası’nda Real Madrid’in, bu istatistiği bozma hedefiyle sahaya çıkacağı görüşündeyim. Taraf bahsi açısından riskli gördüğüm maçta Real’in de skor üreteceğini düşünerek gollü bir karşılaşma izleyeceğimiz görüşündeyim. KG Var seçeneği ideal bir tercih olacaktır.

Günün En Çok Oynanan Maçları