Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da, İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Süper Oran”larla Misli.com’da daha fazla yaşayın! 

Günün En Çok Oynanan Maçları

Adana Demirspor- Ankaragücü: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Adana Demirspor- Ankaragücü mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %30’u ev sahibi ekibin 3 puana ulaşacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Alican Koçak’ın Tercihi

Adana Demirspor, tartışmalı kararların olduğu maçta Başakşehir'e yenildi. Ancak iç sahada bu sezon henüz mağlubiyet almadılar. Son iç saha maçında da İstanbulspor’u 6-0'la geçtiler. Ankaragücü'nde ise sezon başında büyük ümitlerle transfer edilen Jese'yle yollar ayrıldı. Geçen hafta Kayserispor'u mağlup etseler de böyle bir deplasmanda güvenmek için henüz erken. Ev sahibi ekipte Belhanda cezalı olsa da kazanırlar.

Konyaspor- Beşiktaş: 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Konyaspor- Beşiktaş mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %23’ü Beşiktaş’ın deplasmandan kazanarak döneceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi

Beşiktaş'ta Wout Weghorst takımdan ayrıldı, Cenk Tosun'un hücum partneri Jackson Muleka olacak. Ayrıca Salih Uçan da cezalı. Orta alanda "Gedson & Josef" birlikteliği göreceğiz. Son 2 maçlarını kazandılar... Konyaspor ise son haftalarda beraberliklere abone oldu. Son 9 lig maçlarının 7'si "gollü beraberlik" şeklinde sonuçlandı. Beşiktaş'ın da son 7 lig maçının 6'sında "karşılıklı gol" izledik... Savunma yapma becerileri son maçlarda pek keyif vermeyen iki takımın maçında "karşılıklı gol" şaşırtmayacaktır.

Haberin Devamı

Trabzonspor- Başakşehir: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde yer alan günün öne çıkan maçlarından Trabzonspor- Başakşehir mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %21’i karşılaşmada Trabzonspor’un galip geleceğini düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ömer Necati Albayrak’ın Tercihi

İç sahadaki her maçta yenilenen rekor yenilmezlik serisi Trabzonspor'un en büyük gücü. Bununla beraber hafta içinde yaşanan Abdullah Avcı olayının sahaya olumlu reaksiyon verme ihtimali de yüksek. Başakşehir, Dünya Kupası arasından sonra 4 maçtan 10 puan çıkardı ve formda. Ancak Trabzonspor'un iç sahada kazanmasını bekliyorum. 

Haberin Devamı

 Günün En Çok Oynanan Maçları