Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Fenerbahçe – Sivasspor: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Fenerbahçe – Sivasspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %36’sı karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Fenerbahçe kompakt ve formda bir takım! Önemli bir ivme kazandılar. Dünya Kupası için verilecek olan araya kadar da bu çıkışlarının sürmesini bekliyorum. İki takımda Avrupa Ligi’nde başarılı sonuçlara imza atıp gruplarını lider tamamladılar. Fenerbahçe iç sahada taraftar desteği ile çok daha güçlü bir oyun ortaya koyuyor. Sivasspor karşısında da handikaplı bir galibiyete imza atmasını bekliyorum.

Hatayspor – Başakşehir: Maç Sonucu 2

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Hatayspor – Başakşehir mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %48’i karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ömer Necati Albayrak’ın Tercihi

Uzun yıllar saha içinde beraber olan ve birbirini çok iyi tanıyan iki dostun karşılaşması. Volkan Demirel, Beşiktaş galibiyetinden sonra nefes aldı. Ancak Ankaragücü karşısında çok kötü oynayarak kaybetti. Başakşehir'i kapanarak yenemeyeceğini biliyor. Elbette Başakşehir galibiyeti bekliyorum. Yanında da bir 2.5 üst çok mantıklı geliyor.

Haberin Devamı

Vallecano - Real Madrid: Maç Sonucu 2

İddaa programının La Liga bülteninde günün öne çıkan Vallecano - Real Madrid mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %61’i karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Real Madrid geçtiğimiz hafta Girona karşısında hiç hesapta olmayan 2 puan kaybetti. Bu kayıp sonrasında da Barcelona hata yapmadı ve maç fazlası ile liderlik koltuğuna oturdu. Madrid’de bu maçta kırmızı kart cezalısı olan Toni Kroos forma giyemeyecek. Vallecano’da formda ve 4 haftadır kaybetmiyor. Ancak Real Madrid’in zor da olsa bu deplasmanda galip gelerek geçen hafta sürpriz şekilde kaybettiği 2 puanı telafi edeceği görüşündeyim.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları