Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Liverpool – Napoli: Maç Sonucu 2
İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Liverpool – Napoli mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %11’i karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi
Liverpool grup liderliği için farklı kazanmak zorunda ama formsuz. Son 13 resmi maçını kazanan Napoli ise Avrupa'nın en formda takımı... Liverpool'da Luis Diaz, Diogo Jota, Joel Matip ve Arthur sakat; Alex Oxlade-Chamberlain ve Naby Keita liste dışı. Hatta Jürgen Klopp, pazar günü oynayacakları Tottenham maçını düşünerek rotasyon yapabilir... Napoli cephesinde Luciano Spalletti de rotasyon yaparsa şaşırmamak lazım. Hücumda alternatif bol, hem Kvaratskhelia hem de Osimhen dinlendirilip "Lozano, Simeone & Raspadori" hücum üçlüsü ile oynanabilir... "2-3 GOL" arasına sıkışmalık bir maç. Liverpool'un Anfield Road'da oynadığı son 7 resmi maçın 6'sında 4 gol çıkmadı.

Marsilya – Tottenham: Maç Sonucu 2
İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Marsilya – Tottenham mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %18’i karşılaşmada konuk ekibin kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Faruk Nergiz’in Tercihi
Marsilya çok iyi giderken PSG maçıyla birlikte çöküş sürecine girdi. Almanya’da Frankfurt’a kaybederek gruptaki şansını da zora sokan Fransız ekibinde teknik direktör Tudor hafta sonu 2-0’dan 2-2’e gelen Strasbourg karşılaşması sonrası taraftarın yoğun eleştirisine maruz kaldı. Gidişatı tekrardan olumluya çevirebilir mi şüpheliyim. Rakip Tottenham’ın da işinin garanti olmadığını hesaba kattığımızda onların da maça asılacağını beklemek gayet normal. Ben Fransa’da kazanabileceklerini düşünüyorum. Oranı da oldukça güzel.

Porto - Atletico Madrid: Maç Sonucu 1
İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan Porto - Atletico Madrid mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %19’u karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Alican Koçak’ın Tercihi
Atletico Madrid için hayal kırıklıklarıyla dolu bir sezon oluyor. Şampiyonlar Ligi'nden elendiler, ligde de zirvenin gerisinde kaldılar. Porto, ligde sallansa da Şampiyonlar Ligi'nde toparlayıp üst üste 3 galibiyet aldı. Bu maçtan beraberlikle dahi ayrılsalar diğer maçı Leverkusen'in kazanması durumunda grup lideri olacaklar. Bu kadar önemli bir maçta yenileceklerini düşünmüyorum.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları