Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Kayserispor - Galatasaray: Maç Sonucu 2
İddaa programı ‘’ Süper Oran ‘’ bülteninde günün öne çıkan maçı Kayserispor - Galatasaray mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %66’si karşılaşmada Galatasaray takımının kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tahmini:
Kayserispor bence son Ümraniyespor maçında 1 puanı zor kurtardı. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'a yenilirken de pek bir varlık sergileyemedi. G.Saray 15 gündür maç yapmadığı için dinlenmiş çıkacak. İcardi'nin nihayet ilk 11 başlaması bekleniyor. Bu sezon deplasmanda evinden yaklaşık iki katı fazla puan toplayan G.Saray 3 puan ile dönecektir. G.Saray'ın bu sezon tüm maçlarının ilk yarı 0 bitmesi ve ligde son 18 deplasman maçının 14'ünün 2.5 Alt bitmesi, 0/2 ve 2 ve 2.5 Alt seçimlerini cazip hale getiriyor.

Kasımpaşa - Adana Demirspor: Maç Sonucu 2
İddaa programı ‘’ Süper Oran ‘’ bülteninde günün öne çıkan maçı Kasımpaşa - Adana Demirspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %27’si karşılaşmada Adana Demirspor takımının kazanacağını düşünüyor.

Haberin Devamı

Misli.com Yorumcusu Ömer Necati Albayrak’ın Tahmini:
Kasımpaşa'da uzun süreli sakatlar Tarkan ve Koita'ya ek olarak Eysseric'in sarı kart cezalısı olması önemli dezavantaj. Adana Demir'de de Giorgi cezası nedeniyle yok. Konuk takım bu sezon sadece bir kez yenildi. Ev sahibi ise son iki maçında gol yemedi. Kısır bir maçın bizi beklediğini düşünüyorum. Bu yüzden tercihim 2.5 alt olacak.

Konyaspor - Gaziantep: Maç Sonucu 1
İddaa programı ‘’ Süper Oran ‘’ bülteninde günün öne çıkan maçı Konyaspor - Gaziantep mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %62’si karşılaşmada Konyaspor takımının kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tahmini:
Konyaspor bu sezon tek mağlubiyetini Galatasaray’a karşı aldı. O maçta da son derece iyi oynadılar. Belli bir oyun istikrarını yakalamış ve takım savunmasında da başarılılar. Gaziantep FK ise ligde 5 haftadır kazanamıyor. Konyaspor’un saha ve seyircisi önünde kazanmasını bekliyorum.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları