Gazete Vatan Logo
İddaa Günün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Birçok ligin heyecanını en yüksek oranlarla Misli.com’da yaşayabilirsiniz. Süper Oranlar artık Misli.com’da!

Günün En Çok Oynanan Maçları

Fransa - Danimarka: Maç Sonucu 1
İddaa programı ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Fransa - Danimarka mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %23’ü karşılaşmada Fransa takımının kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tahmini:
Danimarka son dönemin en flaş milli takımlarından biri. Euro 2020'de yarı final oynamasının ardından dünya kupası elemelerinde de müthiş performanslar ortaya koydu. Bu sefer de iyi futbol ve goller bekleyebiliriz. Fransa'da boş geçmez. KG Var çok güvenilir bir seçim. İki takım son yıllarda resmi ve özel boş geçtikleri maç yok denecek kadar az. Ayrıca bu iki takım Dünya Kupası'nda da aynı grupta yer alacak ve bu maç onun provası olacak.

Belçika - Hollanda: 2,5 Gol ÜST
İddaa programı ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Belçika - Hollanda mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %20’si karşılaşmada 2,5 gol barajının aşılacağı görüşünde.

Misli.com Yorumcusu Esat Soydabircan’ın Tahmini:
Hollanda geniş bir kadroyla Uluslar Ligi'nde yer alacak. Belçika'nın da yıldızları bu karşılaşmada görev yapabilecek. De Bruyne faktörü çok ciddi bir etken. Sahada olduğu zaman her şeyi yapabilecek potansiyeli olduğunu biliyoruz. Keyifli bir akşam bizleri bekliyor. İki takımın da skor üretmesi şaşırtıcı olmaz.

Haberin Devamı

Hırvatistan - Avusturya: Maç Sonucu 1
İddaa programı ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Hırvatistan - Avusturya mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %47’si karşılaşmada Hırvatistan takımının kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Şahin’in Tahmini:
Hırvatistan eski jenerasyonunu yavaş yavaş geride bırakıyor. Fakat gençler ile harmanlamaya çalıştıkları kadroları da çok iyi sonuçlar alıyor. Avusturya Alaba ve Arnautovic'in önderliğinde dünya kupasına katılmayı başaramadı ve moralleri bozuk. Deplasmanda gol atmakta zorlanan Avusturya'nın kaybedeceğini düşünüyorum.

Günün En Çok Oynanan Maçları