Gazete Vatan Logo
İddaa “10 numara” kupon! 980 TL’ye 100 bin 688 TL kazandı!

“10 numara” kupon! 980 TL’ye 100 bin 688 TL kazandı!

Misli üyeleri “Şampiyon Oran” ile normallerin üzerinde oranlarla daha fazla kazanmaya devam ediyor. Bir Misli üyesi dün hem Şampiyon Oran bülteninden hem de normal bültenden oluşturduğu 10 maçlık kuponunda 131.80 oran yakaladı. Üye aynı zamanda kuponunu Misli Arena’da da paylaştı.

“10 numara” kupon! 980 TL’ye 100 bin 688 TL kazandı!

Misli Arena’da üyeler; kupon paylaşımı ve yorumlar yapabildiği gibi aynı zamanda yaptıkları kuponlar üzerinden Arena Puanları kazanabiliyor.

Siz de hemen Misli’ye üye olarak maçlara daha yüksek oranlarla oynayabilir; canlı yayınlarla maçların heyecanını daha fazla yaşayabilirsiniz. Misli, yeni üyelerine anında 50 TL kazanma şansı da sunuyor.

İkinci yarıda gelen gollerle kazandı

Süper Lig karşılaşmasında Rizespor evinde Gaziantep’i konuk etti. Misli üyesi bu karşılaşmaya “Maç Sonucu 1” oynadı.

İlk yarısı golsüz beraberlikle sonuçlanan karşılaşmada ikinci yarının başlarında Sorescu’nun golüyle Karadeniz ekibi evinde geriye düştü. Maç üyenin tercihinin tam tersi şekilde ilerlerken 64.dakikada Salem Mbakata’nın kendi kalesine gol atmasıyla skor eşitlendi ve Rizespor için büyük bir fırsat doğdu.

İkinci golün üzerinden çok geçmeden Rizespor penaltı kaçırmasına rağmen 84’te Olawoyin ve 90+7’de Altin Zeqiri’nin golleriyle karşılaşmadan 3-1 galip ayrılmayı başardı. Misli üyesi bu tahminiyle 1.69 yerine ‘’Şampiyon Oran’’ farkıyla 1.72 oran bilmiş oldu.

Haberin Devamı

Bol gollü maçta tercih rahat geldi

Bundesliga’da Freiburg – B. Leverkusen karşılaşması bol gollü geçti. Hızlı başlayan karşılaşmada ilk gol 2.dakikada geldi. Freiburg kalelerini havalandıran Florian Wirtz’e karşılık gecikmedi. Karşılaşmanın 10.dakikasında Ritsu Doan’ın golüyle skor eşitlendi.

Karşılaşmaya “Maç Sonucu 2 ve 2.5 Üst” oynayan üye Leverkusen’in bir golüne ihtiyacı vardı. İlk yarının bitimine 5 dakika kala beklenen gol Adam Hlozek’den geldi. Maçın ikinci yarısında 53’te Patrik Schick’in golüyle Leverkusen 3-1 öne geçti. Freiburg her ne kadar 79’da bir gol daha atmayı başarsa da karşılaşma bu skorla bitti.

Leverkusen galibiyetiyle sonuçlanan maçta üye 1.95 oran yakaladı.

Batshuayi’nin son dakika golü kazandırdı

Heyecanla beklenen derbide üye tercihini Fenerbahçe’den yana kullandı. İlk yarı Fred’in golleriyle öne geçen ve rahat nefes alan Fenerbahçe, karşılaşmanın ikinci yarısında Enis Bardhi’nin attığı golle sarsıldı. Maçın ilk yarısında sahada çok varlık göstermeyen Trabzonspor, Enis’in golüyle cesaretlendi.

Haberin Devamı

78’de Trabzonspor’un kazandığı penaltıyla derbi gecesinde skor eşitlendi. Maç bu şekilde sona erse üyenin tercihi tutmayacaktı ama 87.dakikada attığı son dakika golüyle Michy Batshuayi hem Fenerbahçe’nin hem üyenin kurtarıcısı oldu.

Misli üyesi bu tahminiyle ‘’Şampiyon Oran’’ farkıyla Türkiye’nin en yüksek oranını yakalayarak, 1.87 oranla kazancını katladı.

90+6’da gelen golle kazandı

Hollanda Eredivisie’de PSV ve Twente karşı karşıya gelmişti. Herkesin bol gollü geçmesini beklediği karşılaşmada adeta iki takım da tıkandı. Namağlup lider PSV de, Twente de 96 dakika boyunca rakip fileleri havalandıramadı.

90 dakika boyunca karşılaşmada çok fazla net pozisyon kaçtı, atılan goller iptal oldu. Karşılaşmaya “Maç Sonucu 1 ve 4.5 Alt” oynayan üyenin imdadına 90+6’da Ricardo Pepi yetişti. Pepi’nin son dakika golüyle 1.65 oran yakalayan üye için stresli karşılaşma 1-0’lık skorla sona erdi.

Volkan Demirel’in takımı sevindirdi

Haberin Devamı

Üyenin kuponundaki en yüksek orana sahip karşılaşma HataysporSamsunspor oldu. Maç önünde galibiyetine yüksek oran açılan Hatayspor’u tercih eden üye maçın ilk ve son dakikalarında gelen 3 golle oldukça rahat şekilde oldukça yüksek oran yakaladı.

Karşılaşmaya “Maç Sonucu 1” oynayan üye “Şampiyon Oran” farkıyla 2.73 yerine 2.78 oran tutturdu.

Misli üyesi böylece 10 maçta 131.80 oran tutturarak “Şampiyon Oran” farkı ile 87 bin 562 TL yerine 100 bin 688 TL kazanmış oldu ve bu kuponuyla Misli Arena’da günün “En İyi 20” kuponu arasında yer aldı.

Siz de Misli’ye sadece üye olarak Misli Arena’da kuponlarınızı paylaşabilir, İddaa bilginizi konuşturarak “Krallar” arasındaki yerinizi alabilir ve Arena Puanları kazanabilirsiniz. Ayrıca sadece Misli’de yer alan “Canlı Sohbet” özelliği ile maçlar oynanırken diğer üyelerle maçları değerlendirme şansını da yakayabilirsiniz.

İşte Misli üyesinin Misli Arena’da hem kazandığı hem de kazandırdığı o kupon…

 

“10 numara” kupon 980 TL’ye 100 bin 688 TL kazandı