Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Her şey Final Four için

Her şey Final Four için

Eczacıbaşı VitrA’nın tek hedefi Polonya’da yapılacak Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finalleri’ne kalabilmek

Her şey Final Four için

DENİZBANK Bayanlar Voleybol Şampiyonlar Ligi son 6 ilk maçında Volero Zürih’i 3-0 mağlup ederek avantaj elde eden Eczacıbaşı VitrA perşembe günü deplasmanda oynayacağı rövanş mücadelesi öncesi hazırlıklarını sürdürüyor. İsviçre’de oynanacak maç öncesi VATAN’a konuşan turuncu-beyazlıların menajeri Nalan Ural ve oyuncular Neslihan Demir Güler, Bethania De La Cruz ile Gülden Kuzubaşıoğlu şunları söyledi:

NALAN URAL: “Sezonun en kritik maçlarından biri. İlk mücadeleyi kazanmak tabii ki avantaj ama yeterli değil. Zürih’in final-four’da oynayabilecek kadar iyi bir takım olduğunu düşünüyoruz. Özellikle evlerinde oynayacakları maçın ekstra önemli olduğunu biliyoruz. Onlar da ciddi yatırım yaptı ve kalan son şanslarını değerlendirmek isteyecekler. Bütün hazırlıklarımızı bu yönde yapıyoruz. G.Saray’a karşı bile 2. takımımızla oynadık ki ufak tefek sakatlıkları olan oyuncular iyileşsin istiyoruz. Kulüp olarak final-four’u çok istiyoruz.”

NESLİHAN: “Bu tip maçlar psikolojisi zor olan karşılaşmalar ama tecrübeli bir takım olduğumuz için evimizdeki mücadeleyi kendimiz açısından avantajlı bir skorla bitirdik. Zürih’te de final-four biletini alarak ilk hedefimizi gerçekleştirmek istiyoruz.”

Haberin Devamı

DE LA CRUZ: “İlk defa bu sezon Avrupa’da oynuyorum. Bu kadar heyecanlı, çekişmeli, üst düzey bir kupada oynamak benim için çok yeni bir deneyim ve heyecan. Takım halinde hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum.

GÜLDEN: “Bunlar sezonun en heyecanlı zamanları. Bu zamana en formda halimizle girdik. Henüz işin bitmediğinin farkındayız. Zürih maçını şimdiden kafamızda yaşamaya başladık. Turu geçmeyi istiyoruz.”