Gazete Vatan Logo
Futbol ‘Hazır değiliz!’

‘Hazır değiliz!’

Beşiktaş ve Anadolu Efes koçları temkinli konuştular

‘Hazır değiliz!’

Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda yarın karşılaşacak olan Beşiktaş ve Anadolu Efes koçları, Kunter ile Mahmuti temkinli konuştular.

SEZONU 3 kupayla kapatan Beşiktaş ve Beko Basketbol Ligi’ni 2. sırada bitiren Anadolu Efes takımları arasında yarın oynanacak 28. Cumhurbaşkanlığı Kupası mücadelesi öncesi Abdi İpekçi Arena’da basın toplantısı düzenlendi.

BEŞİKTAŞ Başantrenörü Erman Kunter ve Efes Pilsen’in başantrenörü Oktay Mahmuti karşılaşma hakkında görüşlerini belirtirken, Erman Kunter şu ifadeleri kullandı:

‘BASKI VAR’

YENİ sezona kupa kazanarak girmek istiyoruz. Kazanmak için bütün gücümüzü harcayacağız. Geçen yıl ilk 5’te olan takımlar şampiyonluk yarışında önde gözüküyor. Hepimizin üzerinde baskı var.”

MAVİ-beyazlı kulübün başantrenörü Oktay Mahmuti ise iki takımın da henüz tam olarak sezona hazır olmadığını belirtirken, “Uzun bir aradan sonra top sekmeye yeniden başladı.

İLK resmi maçın kupa maçı olması çok güzel. Karşılaşmaya ayrı bir hava katıyor. Sezon sonunda kimin şampiyon olacağını kimse bilemez. A veya B takımı şampiyon olur demek imkansız” diye konuştu.

‘Ligde kalite yükseldi’

ANADOLU Efes’in deneyimli oyuncusu Sasha Vujacic ise Abdi İpekçi’de gerçekleştirilen basın toplantısında şu ifadeleri kullandı:

TÜRKİYE liginin Avrupa’nın en iyi liglerinden biri olduğunu düşünüyorum. Bu yıl daha da üst seviyede olacağını tahmin ediyorum. Her geçen yıl ve her geçen dakika bütün takımlar çok daha iyi hale geliyor.”

Çetin: Yatırımlar arttı

BEŞİKTAŞ forması giyen milli basketbolcu Serhat Çetin ise çok iyi bir mücadelenin kendilerini beklediğini söyledi. Efes maçının play-off final müsabakaları seviyesinde olmayacağını belirten Çetin, “Ülker takımı kapanmadan önce, Efes Pilsen’le her yıl final oynarlardı. Sadece iki takım vardı. Şimdi öyle değil. Son 3 yıldır yapılan yatırımlarla, takımlar çok ciddi paralar harcayıp, ciddi antrenörlerle, iyi ekipler kuruyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı