Gazete Vatan Logo
Futbol Gidiyor mu?

Gidiyor mu?

İspanyol gazetesinden bomba iddia

Gidiyor mu?

Real Madrid’in Portekizli teknik direktörü gelecek sezon takımın başında yer almayacak. Marca’nın haberinde Mourinho’nun Santiago Bernabeu’daki baskıdan yıldığı belirtilirken Portekizli teknik adam ile Başkan Florentino Perez’in birçok konuda fikir ayrılığı yaşadığı vurgulanıyor. Başkan Perez’in; lider Barcelona’nın 11 puan gerisinde 3. sırada bulunan ve Şampiyonlar Ligi’nde de ikinci sırada yer alan takımın performansından memnun olmadığı konuşuluyor.

Bu sezon özellikle deplasman maçlarında alınan istikrarsız sonuçların ardından taraftarın tepkisini çeken Mourinho, Atletico Madrid ile haftasonunda oynadıkları derbi öncesi basın yoluyla taraftara sert göndermelerde bulunmuştu. Karşılaşma öncesi sahaya 40 dakika önce çıkacağını ve kendisine tepki göstermek isteyenlerin o sıralarda statta hazır bulunması gerektiğini ifade eden Mourinho, taraftarların takıma daha çok destek vermesi gerektiğini dile getirmişti.

Real Madrid ile 2016′ya dek sözleşmesi bulunan Portekizli teknik adam, verdiği sözü tutmuş ve karşılaşma öncesi Bernabeu çimlerine çıkarak, taraftarın protestosu yerine alkışlarla karşılanmıştı.

Yaşanan bu sıkıntılı süreçte; Atletico Madrid maçının ardından açıklamalarda bulunan Real Madrid’in deneyimli oyuncuları Sergio Ramos ve Pepe, “Mourinho’suz bir Real Madrid düşünebilmek imkansız” ifadelerini kullanmıştı.

Mourinho ile ilgili İspanya’da bu gelişmeler yaşanırken, Manchester United Menajeri Alex Ferguson, Portekizli teknik adam hakkında ilginç değerlendirmelerde bulundu. İskoç menajer, Mourinho’nun ilerde Manchester United menajeri olabilecek kapasitede olduğunu belirtirken ”49 yaşında 21 kupa kazanmış birinden bahsediyoruz. Benim 70 yaşında 37 kupam var. Mourinho bu performansla devam ederse benim yaşıma kadar 42 kupa daha kazanmış olacak” diyerek Mourinho’nun kendi halefi olabileceğini söyledi.

Haberin Devamı