Gazete Vatan Logo
Galatasaray Gaston Silva listeye alındı!

Gaston Silva listeye alındı!

Sarı-Kırmızılılar, Uruguay’ın Sporting Defensor takımının yıldız adayı stoper Gaston Silva’yı listesine aldı. Oyuncunun sözleşme fesih bedeli 3 milyon euro.

Gaston Silva listeye alındı!

Galatasaray ara transferde önceliği stoper ve sol beke verecek. Stoper için listenin ilk sırasında ise Uruguay’ın yeni bir yıldız adayı olarak gösterilen Gaston Silva var. Ülkesinde Defensor Sporting forması giyen Silva, ülkemizde bir dönem Fenerbahçe’de ter döken Diego Lugano’nun milli takımdaki halefi.

Pek çok otorite Gaston’un, Lugano’dan çok daha iyi özelliklere sahip olduğunu düşünüyor. Başkan Ünal Aysal da bu futbolcuyla ilgili bilgi ve referansları tatmin edici buldu ve transferi için talimat verdi. Kulübü Defensor’un ise sözleşme fesih bedeli olarak 3 milyon euro talep ettiği ifade edildi.

LUGANO’YU 11’DEN KESER

Silva, yurttaşı Muslera’dan da tam not aldı. Ülkemizde yapılan 20 yaş altı Dünya Şampiyonası’nda da çok başarılı bir performans sergiledi. Otoriteler, Uruguay A Milli Takımı’na seçilen Silva’nın Lugano’yu 11’den keseceğine kesin gözüyle bakıyorlar.

(Bugün)