Gazete Vatan Logo
Basketbol Galatasaray'dan 10'da 10!

Galatasaray'dan 10'da 10!

Galatasaray Odeabank kazanmaya devam ediyor. Sarı-kırmızılılar, bu sezon oynadığı 10 resmi maçın tamamını kazanarak ligde ve Euroleague'de kusursuz bir başlangıç yaptı.

Galatasaray'dan 10'da 10!

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi C Grubu 3. haftasında Galatasaray Odeabank, Rusya temsilcisi Sparta&K Moskova Region Vidnoje'yi 63-50 yenerek grubundaki namağlup liderliğini sürdürdü.

Maça etkili başlayan Galatasaray Odeabank, Torrens ve Zellous'un skorer oyunuyla ilk çeyreği 20-7 önde geçti. Rusya temsilcisine ikinci periyodun 9 dakikasında sayı şansı vermeyen sarı-kırmızılı ekip, devre arasına da 36-11 üstün girdi. Sparta&K Moskova Region Vidnoje, üçüncü periyotta Vieru'nun skorer oyunuyla hareketlense de son çeyreğe Galatasaray Odeabank'ın 49-32'lik üstünlüğüyle geçildi. Dördüncü çeyrekte de üstün oyununu devam ettiren sarı-kırmızılı takım, mücadeleyi 63-50 kazandı.

Bu sonuçla C Grubu'ndaki 3. maçını da kazanan Galatasaray Odeabank, yenilgisiz liderliğini sürdürürken, Sparta&K Moskova Region Vidnoje ise grupta henüz galibiyet alamadı.


Karşılaşmada 17 sayı üreten Galatasaray Odeabanklı Alba Torrens maçın en skoreri oldu. Sarı-kırmızılı takımda Zellous, 14 sayılık performans sergiledi. Konuk takım Sparta&K Moskova Region Vidnoje'de 14 sayı ve 10 ribauntla oynayan Vieru, "double-double" yaptı.

Haberin Devamı