Gazete Vatan Logo
Şampiy10 Galatasaray Villarreal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Galatasaray Villarreal maçı canlı yayın bilgileri!

Galatasaray Villarreal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Galatasaray Villarreal maçı canlı yayın bilgileri!

Galatasaray sahasında Villarreal’i ağırlıyor. Kulüpler Birliği Vakfı ile LaLiga organize edilen dostluk turnuvasında temsilcimiz Galatasaray İspanyol ekiplerinden Villarreal ile karşılaşacak. Futbolseverler Galatasaray Villarreal maçı ile ilgili detayları araştırıyor. Peki, Galatasaray Villarreal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte maçın detayları…

Galatasaray Villarreal maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Galatasaray Villarreal maçı canlı yayın bilgileri!

Galatasaray, Villarreal maçı için gözler maç saatine çevrildi. Kulüpler Birliği Vakfı ile LaLiga tarafından düzenlenen dostluk karşılaşmasında Galatasaray, sahasında Villarreal’i ağrılayacak. Dünya Kupası nedeniyle ara verilen Süper Lig’te hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, ligteki maçlar öncesinde Villarreal karşısında kendini sınama fırsatı bulacak.

GALATASARAY VİLLARREAL MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray sahasında, bu akşam İspanyol ekibi Villarreal'i konuk edecek. Nef Stadı'nda gerçekleştirilecek mücadele, saat 20.00'de başlayacak. Karşılaşma Spor Smart ekranlarından canlı yayınlanacak.