Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray - Sivasspor

Galatasaray - Sivasspor

Süper Lig'in açılış maçında Galatasaray, Sivasspor'u konuk ediyor.

Galatasaray - Sivasspor

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

Spor Toto Süper Lig 3. hafta açılış maçında Galatasaray Türk Telekom Stad’ında Sivasspor’u konuk ediyor.

Galatasaray - Sivasspor maçını tecrübeli hakem Ali Palabıyık yönetecek. Türk Telekom Stadı’nda oyanancak maç 25 Ağustos’ta saat 21.45’te başlayacak.

İLK 11'LER

Galatasaray'ın Sivasspor 11'i: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Linnes, Rodrigues, Tolga, Fernando, Ndiaye, Belhanda, Gomis
Sivasspor'un 11'i: Rochet, Rıdvan, Djakov, Byarsmyr, Elderson, Hakan, Emre, Leandrinho, Auremir, Gohi, Kone
50 bin Gomis!
Türk Telekom Stadı'na maça geleceklere Galatasaray bir sürpiz hazırladı ve tribünlere Bafetimbi Gomis maskeleri bırakıldı.
Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada ırkçı saldırıya maruz kalan Bafetimbi Gomis'e Galatasaray taraftarı büyük destek vermişti. Galatasaray Yönetimi bu desteği Sivasspor maçına taşıma kararı aldı ve Türk Telekom Stadı'ndaki koltuklara Gomis maskeleri bırakıldı.

23. randevu!

Galatasaray ile Sivaspor, Süper Lig’de bugüne kadar 22. kez karşı arşıya geldi. Bu maçlarda sarı-kırmızılılar, 15 kez sahadan galip ayrılırken, kırmızı-beyazlılar da rakibini 3 kez mağlup edebildi. 4 müsabakada ise kazanan taraf çıkmadı.

Haberin Devamı

Igor Tudor'dan 2 maçta aynı 11!

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor, ligin ilk 2 haftasında aynı 11'i sahaya sürdü. Hırvat teknik adamın, geride kalan Kayserispor ve Osmanlıspor müsabakalarında ilk 11'i; Muslera, Mariano, Serdar Aziz, Maicon, Linnes, Tolga Ciğerci, Fernando, Rodrigues, Ndiaye, Belhanda ve Gomis'ten oluşmuştu..