Gazete Vatan Logo
Diğer Sporlar Galatasaray set vermedi

Galatasaray set vermedi

G.Saray HDI Sigorta, Challenge Kupası çeyrek final ilk maçında MaccabI Tel Aviv’i net bir skorla geçti.

Galatasaray set vermedi

1 Mart’ta yapılacak rövanş mücadelesinde 2 set dahi alsa adını son 4 takım arasında yazdıracak sarı-kırmızılılarda, Bartman 19 ve Tuia 15 sayıyla oynayarak galibiyeti getirdi.

ERKEKLER Voleybol Challenge Kupası çeyrek final ilk maçında G.Saray HDI Sigorta deplasmanda karşılaştığı İsrail ekibi Maccabi Tel-Aviv’i 3-0 mağlup ederek rövanş öncesi büyük avantaj elde etti. Uluslarlararası Hadar Josef Spor Salonu’nda oynanan mücadelenin ilk setini 25-23 sarı-kırmızılılar kazandı.
ASLAN 2. bölümde de üstün olan taraftı ve yine 25-23’le durumu 2-0’a getirdi. Karşılaşmanın son oyununu da 27-25’le hanesine yazdıran Aslan müsabakadan net bir galibiyetle ayrılmayı bildi.
CİMBOM’DA Bartman 19 ve Tuia 15 sayıyla oynayarak galibiyeti getiren isimler olurken ev sahibinde ise Dos Santos 21 ile Plotyczer 17 sayı üretti.
BU maçın rövanşı 1 Mart Çarşamba günü Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanacak. Temsilcimiz 2 set dahi alsa adını son 4 takım arasına yazdıracak. G.Saray’ın bu turdaki rakibi ise Rus ekibi Fakel Novy Urengoy ile Norveç temsilcisi TIF Viking eşleşmesinde tur atlayan tarafı olacak.

Haberin Devamı