Gazete Vatan Logo
Galatasaray G.Saray'dan Roma'ya 6 milyon Euro!

G.Saray'dan Roma'ya 6 milyon Euro!

Sarı-Kırmızılılar, Roma'nın da Gervinho ile yolları ayırmak istemesi üzerine B planını da devreye soktu.

G.Saray'dan Roma'ya 6 milyon Euro!

Galatasaray’ın, hücum hattını güçlendirmek için düşündüğü isimlerin başında gelen Gervinho konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor.

Yeni sezon hazırlıklarını Avustralya’da sürdüren Roma’nın, Manchester City ile oynadığı hazırlık maçında 45 dakika görev alan Fildişili forvet için kiralama formülünü devreye sokan Sarı-Kırmızılılar, oyuncunun İstanbul’a gelmeye oldukça sıcak bakmasının ardından B planını da devreye soktu. Alınan bilgiye göre İtalyan ekibinin yöneticileriyle görüşmelerini tüm hızıyla sürdüren Cim Bom, 28 yaşındaki futbolcunun yıllık 3 milyon Euro olan ücretinden kurtulmak isteyen Roma’ya, “Eğer şartlarda anlaşırsak, Gervinho’yu bonservisiyle de alabiliriz” mesajını gönderdi.

"KULÜBÜMLE GÖRÜŞECEĞİM"

Çizme’nin popüler spor gazetelerinden Tuttosport’ta yer alan habere göre Al-Jazira’nın 12 milyon Euro’yu gözden çıkardığı ancak bu takıma gitmek istemeyen Gervinho için Galatasaray, 6 milyon Euro’luk bir teklif sundu. Bunun üzerine tekrar düşünmek için süre isteyen Roma yöneticilerinin, son kararı ise teknik direktör Rudi Garcia’dan gelecek rapora göre verecekleri ifade edildi.

Haberin Devamı

Bu arada geleceğiyle ilgili basına da kısa bir açıklama yapan tecrübeli forvet, “Kulübümle yakında bir görüşme yapacağım. Ardından ne olacağını hep birlikte göreceğiz” diyerek, ayrılık sinyalini de açıkça vermiş oldu.

(Fanatik)