Gazete Vatan Logo
Futbol Türkiye Kupası finali ne zaman? Sivasspor Kayserispor maçı ne zaman, hangi kanalda?

Türkiye Kupası finali ne zaman? Sivasspor Kayserispor maçı ne zaman, hangi kanalda?

Türkiye Kupası final maçı için gözler Sivasspor Kayserispor maçına çevrildi. Süper Lig'in 38. ve son haftasında Demir Grup Sivasspor-Yukatel Kayserispor maçı karşı karşıya geliyor. Ziraat Türkiye Kupası'ndaki final maçının tarihi ve saati futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, Türkiye Kupası finali ne zaman? Sivasspor Kayserispor maçı ne zaman, hangi kanalda? Türkiye Kupası final maçı hangi gün? İşte Türkiye Kupası final maçı bilet fiyatları!

Türkiye Kupası finali ne zaman? Sivasspor Kayserispor maçı ne zaman, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'ndaki final maçı için geri sayım devam ediyor. Ligin son haftasında Sivasspor-Yukatel Kayserispor kozlarını paylaşacak. Kupa finaline kısa bir süre kalırken futbolseverler, haftasında Sivasspor-Yukatel Kayserispor tarihi, saati ve kanalını merak ediyor. Peki, Türkiye Kupası finali ne zaman? Sivasspor Kayserispor maçı ne zaman, hangi kanalda? Türkiye Kupası final maçı hangi gün? İşte Türkiye Kupası final maçı bilet fiyatları!

SİVASSPOR KAYSERİSPOR MAÇI NE ZAMAN?

Yukatel Kayserispor ile Demir Grup Sivasspor arasındaki Ziraat Türkiye Kupası finali, 26 Mayıs Perşembe günü saat 20.45'te İstanbul Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Mücadelenin sonunda bu yılın Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu belli olacak.

TÜRKİYE KUPASI FİNAL MAÇI BİLET FİYATLARI NE KADAR?

Kayserispor ile Sivasspor arasında oynanacak maçın biletleri 50 TL ve 100 TL’den satılmasına karar verildi. Batı tribününde bulunacak Sivasspor taraftarı ile Doğu tribününde bulunacak Kayserispor taraftarı, biletleri 100 TL’den alacak. Güney tribününde bulunacak Sivasspor taraftarı ile Kuzey tribününde bulunacak Kayserispor taraftarı ise biletleri 50 TL’den alabilecek.

Haberin Devamı