Gazete Vatan Logo
Futbol Transfer sezonu ne zaman bitiyor 2023? Yaz transfer dönemi ne zaman bitiyor, saat kaçta? Transfer dönemi ne zaman kapanıyor?

Transfer sezonu ne zaman bitiyor 2023? Yaz transfer dönemi ne zaman bitiyor, saat kaçta? Transfer dönemi ne zaman kapanıyor?

Transfer dönemi ne zaman kapanacak, transfer sezonu ne zaman bitiyor? Transfer dönemi kapanış tarihi futbolseverler tarafından sorgulanıyor. Takımların transfer hareketliliği devam ederken, taraftarlar transfer sezonu ne zaman bitecek? Sorusuna yanıt arıyor.

Transfer sezonu ne zaman bitiyor 2023? Yaz transfer dönemi ne zaman bitiyor, saat kaçta? Transfer dönemi ne zaman kapanıyor?

Transfer sezonu Süper Lig’in başlamasına az bir kala taraftarlar tarafından merak ediliyor. Futbol tutkunları, takımlarının transfer çalışmalarını takip ederken, yeni transferleri de sorguluyor. Peki, Yaz transfer Sezonu ne zaman bitiyor, transfer dönemi ne zaman bitecek, ayın kaçında?

TRANSFER DÖNEMİ NE ZAMAN BİTİYOR?

26 Haziran'da başlayan yaz Transfer Sezonu 15 Eylül tarihinde bitecek. Ara transfer olarak da bilinen ikinci transfer ve tescil dönemi ise 11 Ocak-9 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacak.

SÜPER LİG’İN NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Süper Lig’in başlamasına yaklaşık 2 haftalık bir zaman kaldı.

Süper Lig’in 2023-2024 sezonu 11, 12,13 ve 14 Ağustos’ta oynanacak müsabakalar ile başladı.

Sezon sonunda düzenlenecek olan 2024 UEFA Avrupa Şampiyonası da dikkate alınarak, Süper Lig'de sezon 19 Mayıs 2024 tarihinde sona erecek.