Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Fenerbahçe ile adı anılıyordu! Trabzonspor'dan Montella bombası

Fenerbahçe ile adı anılıyordu! Trabzonspor'dan Montella bombası

Yeni teknik direktör arayışlarına devam eden Trabzonspor, İtalyan teknik adam Vincenzo Montella'yı gündemine aldı.

Fenerbahçe ile adı anılıyordu! Trabzonspor'dan Montella bombası

Abdullah Avcı’nın ayrılığının ardından önce Orhan Ak ile sezonu bitirmeyi amaçlayan Trabzonspor, olmayınca “yedek” hoca İhsan Derelioğlu ile yola çıktı. Ancak Kasımpaşa yenilgisi, bordo-mavili yönetimi hızlandırdı.

Sergen Yalçın’dan talepleri nedeniyle yumuşama bekleyen Trabzonspor Yönetimi, istediği karşılığı alamayınca, bu teknik adamı rafa kaldırdı. Başkan Ertuğrul Doğan ve ekibinin, Anadana Demirspor Başkanı Murat Sancak’tan izin alarak, Teknik Direktör Vincenzo Montella ile de bir görüşme yaptığı öğrenildi. İtalyan teknik adamın, Trabzonspor’un önerdiği 1 milyon 750 bin euroyu kabul ettiği, ancak gelişi için sezon sonunu işaret ettiği vurgulandı.

Bu arada yönetim de dün yaptığı açıklamada, teknik direktör konusunu kısa süre içinde gündemden çıkarmayı arzuladıklarını, gelecek sezon bütün kulvarlarda yarışacak bir takım kuracaklarını açıkladı.

İSTANBUL'DA KÖTÜ TABLO

Kasımpaşa’ya 2-0 mağlup olan Trabzonspor’da, kötü gidiş can sıktı. Bordo-mavililer, İstanbul takımlarıyla oynadığı son 3 maçı kaybetti. Galatasaray’a ve Ümraniyespor’a 2-1 mağlup olan Karadeniz ekibi, Kasımpaşa karşısında da sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Gazete Vatan

Haberin Devamı
" rel="box">Gazete Vatan