Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Bu da Beşiktaş'ın Visca'sı! 2 Hollanda devinin elinden kaptılar

Bu da Beşiktaş'ın Visca'sı! 2 Hollanda devinin elinden kaptılar

Beşiktaş, yetenekli kanat oyuncusu Jacob Ondrejka ile prensip anlaşmasına vardı.

Bu da Beşiktaş'ın Visca'sı! 2 Hollanda devinin elinden kaptılar

Sezonu şampiyon tamamlayan Trabzonspor, devre arasında yaptığı Edin Visca transferiyle adından söz ettirmişti. Bordo-Mavililer, Bosna Hersekli yıldız için Başakşehir'e 4,3 milyon euro bonservis ödemesi yapmıştı. Edin Visca ligin ikinci yarısında Trabzonspor'a büyük katkı vermiş ve şampiyonluğun mimarlarından biri olmuştu.

'YENİ EDİN VİSCA' TRANSFERİNDE SONA GELİNDİ

Edin Visca'nın Trabzonspor'a verdiği katkı gündemdeki yerini korurken Beşiktaş'tan flaş bir hamle geldi. Gazeteci Ertan Süzgün, Beşiktaş'ın 'Yeni Edin Visca' olarak lanse ettiği ismi transfer etmek üzere olduğunu duyurdu.

PRENSİP ANLAŞMASINA VARILDI

Beşiktaş'ın transfer gündemine dair açıklamalar yapan Süzgün, Edin Visca gibi yetenekli, çalım atıp adam eksiltme özellikleri olan Jacob Ondrejka transferinde Siyah-Beyazlıların Elfsborg ile prensip anlaşmasına vardığını açıkladı.

"EDİN VİSCA ETKİSİ YAPAR"

Beşiktaşlı idarecilerin 'Edin Visca etkisi yapar' görüşünde birleştiği Ondrejka için bonuslar dahil 2,5 milyon euro bonserviste anlaşma sağlanırken oyuncunun ailesinin Türkiye'deki futbol iklimine tereddütle bakması sebebiyle transferin bekletildiği, futbolcu tarafıyla da el sıkışılması halinde imzaların atılacağı detayı verildi.

Haberin Devamı

Süzgün ayrıca Jacob Ondrejka'ya Feyenoord ve AZ Alkmaar'ın da talip olduğunu dile getirdi.

Bu da Beşiktaşın Viscası 2 Hollanda devinin elinden kaptılar