Gazete Vatan Logo
Trabzonspor Ahmet Ağaoğlu Beşiktaş maçından sonra açıkladı: Herkesi sportmenliğe davet ediyoruz

Ahmet Ağaoğlu Beşiktaş maçından sonra açıkladı: Herkesi sportmenliğe davet ediyoruz

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Beşiktaş tribünlerinden edilen küfürler ve ahlak dışı sözler nedeniyle bir kınama mesajı yayınladı.

Ahmet Ağaoğlu Beşiktaş maçından sonra açıkladı: Herkesi sportmenliğe davet ediyoruz

Vodafone Park’tan alınan beraberliğe “bir puanlık kazanç” gözüyle bakan ancak kaçırılan galibiyete de üzülen bordo-mavilileri esas yıkan, Teknik Direktör Abdullah Avcı ile Kaptan Uğurcan’a yönelik tezahüratlar oldu. Avcı’ya, “Yere yatsana, yere yatsana” diye tempo tutan siyah-beyazlılar, milli file bekçisine ise ağza alınmayacak küfürler ederek, moralini bozmaya çalıştı.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da, “Beşiktaş ile oynadığımız maçta Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı ve özellikle Kaptanımız Uğurcan Çakır’a tribünlerden yapılan, sportmenliğe ve genel ahlak kurallarına aykırı tezahüratı şiddet ile kınıyoruz” ifadesini kullanarak şu açıklamayı yaptı:

“Sahadaki futbolcudan, kenardaki teknik ekibe, tribünlerdeki seyirciye kadar futbol bir bütündür. Bu bütünlüğe zeval getirecek her türlü davranışın şiddet ile karşısındayız. Sporu dolayısı ile futbolu bir bütün kabul edip, her aşamada çirkinleştirmenin değil güzelleştirmenin çabasını göstermek gerekirken, dünkü (önceki günkü) maçta yaşananları kabul etmek mümkün değildir. Bu vesile ile herkesi bir kere daha sağduyulu olmaya ve sportmenliğe davet ediyoruz.”

310 haftalık fark

Haberin Devamı

Trabzonspor, Beşiktaş karşısında deplasmanda çıktığı maçlarda yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı. Rakibine son olarak 2016-17 sezonunun 10. haftasında Şenol Güneş yönetiminde oynanan müsabakadan 2-1 yenilgiyle ayrılan Trabzonspor, sonrasında oynanan maçlarda 4 beraberlik ve 2 galibiyet aldı. Karadeniz ekibi, önceki akşam da sahadan beraberlikle ayrılarak Beşiktaş deplasmanı yenilmezliğini 310 haftaya çıkardı.

Ömür’ün sol elinde kırık

Beşiktaş maçında sakatlanan Abdülkadir Ömür’ün sol el tarak kemiğinde kırık tespit edildi. Trabzonspor A Takım doktoru Halil Polat, elinin üzerine düşen ve kırık şüphesiyle oyundan alınan oyuncunun sağlık durumuyla ilgili açıklama yaptı. Polat, “Futbolcumuz Abdülkadir Ömür’ün yapılan muayene ve görüntülemesi sonucunda sol el 5. tarak kemiğinde (metakarp) kırık tespit edilmiştir. Oyuncumuza atel uygulanmış olup tedavisine sağlık ekibimiz tarafından başlanmıştır” dedi. Bu kırığın Ömür’ün oynamasında sorun oluşturmayacağı ifade edildi. Bordo-mavili ekipte sakatlanarak oyundan çıkan Eren Elmalı’da da önemli bir soruna rastlanmadı.

Gazete Vatan

Haberin Devamı
" rel="box">Gazete Vatan