Gazete Vatan Logo
Süper Lig Juventus, Kenan Yıldız'ın bonservisini belirledi!

Juventus, Kenan Yıldız'ın bonservisini belirledi!

Juventus, A Milli Takım'da performansıyla adından söz ettiren Kenan Yıldız'ın bonservis bedelini belirledi. Dünya devlerinin peşinden koştuğu Kenan Yıldız'ın Juve'den ayrılabileceği iddia edildi.

Juventus, Kenan Yıldız'ın bonservisini belirledi!

A Milli Takım'ın Almanya ile oynadığı hazırlık maçında tüm dikkatleri üzerine çeken Kenan Yıldız için dünya devleri sıraya girdi. Juventus, Kenan Yıldız'ın bonservisini belirledi. İtalyan basını belirlenen bonservisin gelmesi halinde Kenan Yıldız'ın transferine onay verecek.

A MİLLİ TAKIM'DA DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ

Bayern Münih akademisinden Juventus'un altyapısına geçiş yapan Kenan Yıldız, İtalyan devinde süre bulamadı fakat A Milli Takım'ın Almanya ile oynadığı hazırlık maçına damga vurdu. Kenan Yıldız attığı golle muhteşem oyununu süslerken Del Piero sevinci yaparak İtalyan basınında da geniş yankı buldu.

Kenan Yıldız'ın Almanya karşısındaki performansının ardından İtalyan basını Juventus Teknik Direktörü Allegri'nin genç oyuncuya daha fazla şans verebileceğini öne sürmüştü.

JUVENTUS BONSERVİSİNİ BELİRLEDİ!

La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre Juventus, 30 milyon euroluk bir teklif gelmesi durumunda Kenan Yıldız'ın ayrılığına onay verecek. Habere göre Kenan Yıldız ile Liverpool, Arsenal, Leipzig ve Borussia Dortmund yakından ilgileniyor.

Haberin Devamı

Juventus'un Avrupa gelirlerinden mahrum kalması sebebiyle ilk 11'de şans vermediği oyunculardan elde edilecek gelirlere önem verdiği ve Kenan Yıldız'ın da bu düşünceyle satılabileceği aktarıldı.

Haberde Juventus'un Kenan Yıldız ile 2027 yılına kadar sözleşme imzaladığı bilgisine de yer verildi.

LIVERPOOL, KENAN YILDIZ İÇİN GİRİŞİMLERE BAŞLIYOR

İtalyan basını Liverpool'un Kenan Yıldız'ı kadrosuna katmak için girişimlere başlayacağını iddia etti. Jürgen Klopp'un Kenan Yıldız transferine onay verdiği ve İngiliz devinin Ocak ayında Juventus'a teklif yapacağı öne sürüldü.

İngiliz basını da Liverpool'un Ocak ayında Kenan Yıldız için hamle yapacağını okuyucularına duyurdu. TEAMtalk'ta yer alan habere göre Liverpool'un Sportif Direktörü Jorg Schmadtke, Jürgen Klopp ile yaptığı görüşmenin ardından Kenan Yıldız için temlasarını hızlandırma kararı aldı.

KENAN YILDIZ'A FIRMINO ROLÜ

Haberde Schmadtke'nin Kenan Yıldız'ı Roberto Firmino gibi gizli bir forvet olarak oynayabilecek biri olarak gördüğü bilgisine yer verildi.

Haberin Devamı

TEAMtalk'ta yer alan haberin detayında Liverpool Sportif Direktörü Schmadtke'nin Bayern Münih'te oynadığı dönemden beri Yıldız'ı takip ettiği ve eski kulübü Wolfsburg'da da onu kadrosuna katmaya çalıştığı belirtildi.

Ayrıca kanat rotasyonu için de alternatif olacağı düşünülen Kenan Yıldz'ın Gakpo ve Jota gibi isimlerin performansını da artırabileceği ifade edildi.

LIVERPOOL'DAN SONRA ARSENAL DE DEVREDE!

İngiliz basınına yansıyan haberlere göre Liverpool'un ardından Arsenal de Kenan Yıldız içni Ocak ayında girişimde bulunacak. Juventus'un büyük bir potansiyele sahip olduğu düşünülen Kenan Yıldız'ı Ocak ayında göndermek istemediği belirtilen haberde İtalyan devinin düşük bir bonservis bedeli karşılığında Kenan'ın ayrılığına izin vermeyecek.

Juventus, Kenan Yıldızın bonservisini belirledi