Gazete Vatan Logo
Süper Lig 'Gün hep birlikte yaralarımızı sarma günü'

'Gün hep birlikte yaralarımızı sarma günü'

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, "Depremden etkilenen bölgede bulunan kulüplerimizle ve bölge müdürlüklerimizle sürekli iletişim içerisindeyiz. Tüm ligler için kararımızı paylaşacağız” bilgisini verdi."

'Gün hep birlikte yaralarımızı sarma günü'

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, ülkemizi yasa boğan depremin ardından açıklamalarda bulundu. TFF Başkanı, “Öncelikle ülkemizin büyük bir bölümünü etkileyen depremlerde kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerimize sabırlar ve milletimize başsağlığı dileyerek sözlerime başlamak istiyorum. Biliyorsunuz ben de Gaziantepliyim. Bölgeyi de iyi biliyorum. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı olarak devletimizin ve milletimizin yanındayız. Gün her zamankinden daha fazla birlik beraberlik içinde hareket etme günü. Gün hep birlikte yaralarımızı sarma günü” diye ekledi.

Liglerin ertelenmesine değinen Büyükekşi, “Türkiye Futbol Federasyonu olarak devletimizle sürekli iletişim halindeyiz. Bu kapsamda Gençlik ve Spor Bakanımızın da açıklamasında olduğu gibi spor müsabakaları ertelendi. Biz de futbol liglerimizde oynanacak maçlarımızı erteledik. Depremden etkilenen bölgede bulunan kulüplerimizle ve bölge müdürlüklerimizle sürekli iletişim içerisindeyiz. Tüm ligler için kararımızı paylaşacağız” bilgisini verdi.

Haberin Devamı

LİGLER DURDURULDU

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, tüm ulusal spor organizasyonları ikinci bir açıklamaya kadar durdurulduğunu açıkladı. Bakan Kasapoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Ülkemizde yapılacak tüm ulusal spor organizasyonları ikinci bir açıklamaya kadar durdurulmuştur. İlgili tüm birimlerimiz AFAD koordinasyonunda teyakkuz halindedir. Aziz milletimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.