Gazete Vatan Logo
Galatasaray Önce Fatih Terim'den izin aldı ardından Torrent'in yardımcı oldu

Önce Fatih Terim'den izin aldı ardından Torrent'in yardımcı oldu

Fatih Terim'le görüşen Albert Riera'nın Domenec Torrent'in ekibine katıldığı ortaya çıktı.

Önce Fatih Terim'den izin aldı ardından Torrent'in yardımcı oldu

İspanyol çalıştırıcı Albert Riera, Galatasaray'da Teknik Direktörlük görevine gelen Domenec Torrent'in ekibine katıldı. Sarı-kırmızılı takımın başantrenörlük teklifini kabul eden Riera'nın terim ile yaptığı görüşme ortaya çıktı.

Gazeteci Hakan Gündoğar'ın NutSpor'a aktardığı bilgilere göre; Galatasaray'da Farioli ismi gündemdeydi, hatta maçları izlemişti. O zaman görevinin başında olan Fatih Terim, Riera'yı teknik ekibinde istemişti. Görüşmeler iyi gidiyordu fakat Fatih Terim ile yollar ayrıldı.

ELMAS'IN TEKLFİNİ KABUL ETTİ

Bu gelişme sonrası Riera İstanbul'da kalmaya devam etti. Burak Elmas iletişimi koparmadı ve geçtiğimiz günlerde bir araya geldiler. Başantrenörlük teklifi sunuldu. İspanyol isim bu teklifi kabul ederek Galatasaray'a geri döndü.

RİERA TERİM İLE GÖRÜŞTÜ

Teknik direktörlük görevinden ayrılan Fatih Terim ile Riera bir görüşme gerçekleştirirken İspanyol isim, nezaketten izin aldı. Terim'in görüşmede "Tabi ki gitmelisin, şu aşamada Galatasaray'ın senin gibi bir antrenöre ihtiyacı var. Senin orada olman çok büyük değer katar" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

Önce Fatih Terimden izin aldı ardından Torrentin yardımcı oldu

Haberin Devamı