Gazete Vatan Logo
Galatasaray Nelsson'dan flaş transfer açıklaması: Fransa maçından sonra...

Nelsson'dan flaş transfer açıklaması: Fransa maçından sonra...

Dünya Kupası D Grubu'nda sadece 1 puan toplayan ve Fransa, Tunus, Avusturalya gibi takımlar karşısında galibiyet göremeden turnuvaya veda eden Danimarka'da Victor Nelsson'un açıklamaları dikkat çekti.

Nelsson'dan flaş transfer açıklaması: Fransa maçından sonra...

Galatasaray'ın Danimarkalı stoperi Victor Nelsson, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başarılı futbolcu, birçok konu hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

DÜNYA KUPASI TECRÜBESİ

Dünya Kupası'nda Danimarka forması giyen başarılı savunma oyuncusu, istedikleri seviyeye çıkamadıklarını belirterek şu değerlendirmeleri yaptı: "Danimarka için istediğimiz seviyeye çıkamadık. Fransa'ya karşı bir maça daha çıktım. İyi de oynadığımı düşünüyorum. Gruptan çıkamadığımız için bir hayal kırıklığı var. Fransa maçından sonra bazı oyuncularla konuşma fırsatı yakaladım. Beni tebrik ettiler. Takımıma da başarılar dilediler."

'TAKIM OLARAK İYİ SAVUNMA YAPIYORUZ'

Takım olarak iyi savunma yaptıklarının altını çizen Nelsson, "Torreira çok iyi savunma yapıyor. Marcao'nun yerine Abdülkerim Bardakcı gelmesi buna etken değildir diye tahmin ediyorum. Daha çok takım olarak iyi savunma yapıyoruz. Genelde daha fazla deneyimli oyuncu olduğunu düşünüyorum. Daha az gol yiyoruz. O yüzden de maçı kazanıyoruz. Bu sezon geçen seneye göre daha deneyimli futbolcular var." dedi.

ICARDİ YORUMU

Haberin Devamı

Galatasaray'ın yıldız forveti Icardi hakkında görüşlerini aktaran Nelsson, "Icardi iyi bir oyuncu. Hem takım arkadaşları hem de taraftarlar mutludur. Çok kaliteli bir oyuncu." sözlerini dile getirdi.

TRANSFER KONUSU

Transfer iddialarına yönelik de konuşan Danimarkalı futbolcu, "Galatasaray ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım. Transfer konusunda enerji" şeklinde konuştu. harcamıyorum." açıklamasını yaptı.

'YETENEKLİ FUTBOLCULAR VAR'

Genç futbolcuların yeteneklerinden bahseden Nelsson, "Takımda gerçekten yetenekli futbolcular var. Mete, Emin bunlardan bazıları. Bazen dil engeli olabiliyor ama onlarla konuşuyoruz. Gelip bize soruyorlar. Kendilerini geliştirmeye açık oyuncular. Ben de elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum." ifadelerini kullandı.

Nelssondan flaş transfer açıklaması: Fransa maçından sonra...