Gazete Vatan Logo
Galatasaray Marca'dan Galatasaray manşeti: Bir devin uyanışı

Marca'dan Galatasaray manşeti: Bir devin uyanışı

İspanya'nın prestijli gazetelerinden biri olan Marca'nın Galatasaray hakkında attığı 'Bir devin uyanışı' manşeti Sarı Kırmızılı cephede oldukça beğeni topladı.

Marca'dan Galatasaray manşeti: Bir devin uyanışı

İspanya'nın Marca gazetesinde bugün Galatasaray ile ilgili özel bir haber yayınlandı. 'Rekorlar kıran Galatasaray'ın yeniden doğuşu' başlığını taşıyan ve 'Bir devin uyanışı' ifadesini taşıyan haberde Icardi, Torreira, Mertens, Mata gibi yıldızları kadrosunda bulunduran sarı-kırmızılıların ligin zirvesinde olduğu belirtildi.

Sarı-kırmızılı takımın son şampiyonluğunu 2018-19 sezonunda aldığı hatırlatılarak "Bu sezon hasreti dindirme yolunda görünüyor ve yeniden Şampiyonlar Ligi'ne dönmek istiyor.

HEDEF REKOR KIRMAK

Galatasaray'ın üst üste kazandığı maçlara dikkat çekilerek, 1959-1960 sezonunda üst üste 13 maç kazanan Beşiktaş'ın rekorunu kırmak isteyen sarı-kırmızılıların bu akşamki Trabzonspor maçında bir hedefinin de bu olacağı aktarıldı. Marca'nın haberinde Türk futbolu uzmanı olarak tanıtılan Alejandro Parra'nın da görüşlerine yer verildi. Parra "Başlangıçta şampiyonluk favorisi, kadro devamlılığı ve Jorge Jesus'un teknik direktör olarak atanması nedeniyle Fenerbahçe'ydi" dedi.

BAŞARININ SIRRI

Haberin Devamı

Okan Buruk'un öğrencilerinin şaşırttığı ve şimdiden İstanbul'daki 'Asyalı' rakiplerinin altı puan önüne geçtiği ifade edildi. Galatasaray'ın bu sezonki başarısının sırrı ise Parra tarafından şu şekilde açıklandı:

- Galatasaray'da en iyi transferler yapıldı.
- Okan Buruk ile takım-taraftar bağı oluştu.
- Sağlam bir 11 yaratılınca herkesi korkutan, kanında şampiyonluk akan Galatasaray geri döndü. (Skorer)

Marcadan Galatasaray manşeti: Bir devin uyanışı