Gazete Vatan Logo
Galatasaray Maç biter bitmez koşa koşa soyunma odasına gitmişti! Sebebi belli oldu

Maç biter bitmez koşa koşa soyunma odasına gitmişti! Sebebi belli oldu

Sivasspor'u 2- 0 yenen takım arkadaşlarının sevinç kutlamalarına katılmayan Muslera'nın koşa koşa neden soyunma odasına gittiği belli oldu.

Maç biter bitmez koşa koşa soyunma odasına gitmişti! Sebebi belli oldu

Galatasaray, Süper Lig'in 35. haftasında sahasında ağırladığı Sivasspor'u 2-0 mağlup etti. Sarı-Kırmızılılar, şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aştı ve şimdi 36. haftada oynayacakları Ankaragücü maçını kazanarak zaferlerini ilan etmeyi planlıyorlar.

'ASLAN KRAL' ICARDI

Galatasaray, Nef Stadı’ndaki Sivasspor karşılaşmasında dünyaca ünlü yıldızı Mauro Icardi’nin golleriyle zafere ulaştı. Arjantinli süperstar, attığı 2 golle Aslan’a zaferi getiren isim oldu. Son 7 maçta 10 gole ulaşan Icardi, taraftarını mest etti.

Spor Toto Süper Lig’de 45. hafta mücadelesinde dün akşam Nef Stadı’nda Sivasspor’u ağırlayan Galatasaray, rakibini 2-0’lık skorla geçti. Şampiyonluk yarışında liderlik avantajı bulunan Aslan, bu skorla kupaya bir adım daha yaklaştı. Cim Bom, taraftarı önünde zafere, Mauro Icardi’nin golleriyle ulaştı. Arjantinli süperstar, rakip fileleri 2 kez sarsarak çıkışını sürdürdü. Sarı-Kırmızılı formayla son 7 maçta 10 gole ulaşan Icardi, taraftarını mest etti. Başarılı futbolcu, müsabakanın 87. dakikasında Bafetimbi Gomis’e yerini bırakırken binlerce Galatasaraylı taraftarın alkışlarıyla saha kenarına geldi.

Haberin Devamı

Galatasaray, Nef Stadı’ndaki Sivasspor karşılaşmasında dünyaca ünlü yıldızı Mauro Icardi’nin golleriyle zafere ulaştı. Arjantinli süperstar, attığı 2 golle Aslan’a zaferi getiren isim oldu. Son 7 maçta 10 gole ulaşan Icardi, taraftarını mest etti.

Jardel’i yakaladı...

Galatasaray’ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi, Sivasspor karşılaşmasıyla önemli bir başarı yakaladı. Karşılaşmanın 13. ve 63. dakikalarında fileleri havalandıran Arjantinli yıldız, takımının ligde attığı son 6 gole imza atmış oldu. Icardi, Sarı-Kırmızılılar’da Mario Jardel’in ardından bu istatistiği yakalayan ilk yabancı oyuncu oldu. Icardi, ligde toplamda ise gol sayısını 19’a çıkardı. 30 yaşındaki futbolcunun ayrıca 7 asisti bulunuyor.

'BAY ASİST' KEREM AKTÜRKOĞLU

Sarı-Kırmızılılar’ın yıldız hücumcusu Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi’yle uyumunu dün akşamki Sivasspor maçında sürdürdü. Kerem, Icardi’nin attığı ilk golün asistini yaparak Arjantinli süperstara bu sezon 5. kez skor pası vermeyi başardı.

Haberin Devamı

Galatasaray’ın bu sezon ligdeki başarısının mimarları arasında yer alan Kerem Aktürkoğlu dün akşam da sahneye çıktı. Yıldız hücumcu, ilk 11’de çıktığı Sivasspor karşılaşmasında yine skora etki etmeyi başardı. Hafta içinde İstanbulspor’la oynanan ve 2-0 sona eren maçta Mauro Icardi’ye bir asist yapan Kerem, dün de bu durumu tekrarladı. Arjantinli süperstarın Sivasspor karşısında buluduğu ilk golün asistini yapan yetenekli futbolcu, bu sezon 8 asiste ulaştı. Kerem’in 8 asistin 5’ini Icardi’ye yapması ise hücum hattındaki partneriyle iyi bir uyum yakaladığını gösterdi. Galatasaray formasıyla bu sezon 36 maça çıkan Kerem Aktürkoğlu, 10 gol ve 9 asiste ulaşarak tam 19 sayıya imza attı.

KUSURSUZ TORREIRA!

Sezonun ilk haftasından itibaren Galatasaray'da istikrarını kaybetmeyen oyuncuların en başında gelen Lucas Torreira’nın, Sivasspor mücadelesindeki performansı ile her zamanki gibiydi!

Sahada basmadık yer bırakmayan Uruguaylı orta saha oyuncusu, en kritik anlarda takımını rahatlattı, yeri geldiğinde hücuma destek verdi. Savaşçı kimliği ile ön plana çıkan 27 yaşındaki futbolcu, Yiğidolar karşısında şampiyonluk yürüyüşünün en büyük mimarlarından biri olduğunu yeniden kanıtladı!

Haberin Devamı

SACHA BOEY SÜPER DÖNDÜ

İstanbulspor karşılaşmasında kart cezası nedeniyle takımını yalnız bırakan Sacha Boey, Sivasspor maçında formasına kavuştu. Fransız sağ bek, bir haftalık aranın ardından sahadaki yerini alırken, sahanın yıldızlarından biri oldu.

22 yaşındaki futbolcu, savunmanın dışında takımının ataklarına da önemli destek verdi. Boey, sahada kaldığı süre içerisinde neredeyse hatasız oynadı. Genç oyuncu, 63'te Icardi'nin attığı golün asistini yapan isim oldu.

KAZIMCAN KARATAŞ'TAN YÜKSELİŞE DEVAM

Sarı-Kırmızlılar’ın genç sol beki Kazımcan Karataş, teknik direktör Okan Buruk’un kendisine olan güvenini boşa çıkarmamaya devam ediyor.

Genç yetenek, dün akşam ilk 11’de başladıkları Sivasspor karşılaşmasında ortaya koyduğu performansla takdir kazandı. Kazımcan; Başakşehir ve İstanbulspor’un ardından Sivasspor karşısındaki formuyla da alkış topladı.

Haberin Devamı

ABDÜLKERİM BİLDİĞİNİZ GİBİ!

Bu sezon birkaç maç dışında kusursuza yakın bir performans sergileyen Abdülkerim Bardakcı, Sivasspor mücadelesinde de rakip hücum oyuncularının korkulu rüyası oldu.

Savunmadaki partneri Victor Nelsson ile birlikte müthiş bir uyum yakalayan 28 yaşındaki futbolcu, 90 dakika boyunca neredeyse hata yapmadı.

NICOLO ZANIOLO TRİBÜNDE

Devre arasında Roma'dan büyük umutlarla takıma katılan Nicolo Zaniolo, geldiği günden yana bir türlü istenen seviyeye çıkamadı. Geçen hafta İstanbulspor mücadelesinde ikinci yarıda oyuna girdikten 6 dakika sonra kırmızı kart gören İtalyan yıldız, Sivasspor maçını statta takip etti.

Devre arasında Roma'dan büyük umutlarla takıma katılan Nicolo Zaniolo, geldiği günden yana bir türlü istenen seviyeye çıkamadı. Geçen hafta İstanbulspor mücadelesinde ikinci yarıda oyuna girdikten 6 dakika sonra kırmızı kart gören İtalyan yıldız, Sivasspor maçını statta takip etti. Takımına tribünlerden destek olan 23 yaşındaki futbolcu için bir grup taraftar da tezahüratta bulundu.

Takımına tribünlerden destek olan 23 yaşındaki futbolcu için bir grup taraftar da tezahüratta bulundu.

MUSLERA DİREKT SOYUNMA ODASINA GİTTİ!

Galatasaray'ın tecrübeli file bekçisi, şampiyonluk yolunda yine takımına büyük katkı sağlayan Fernando Muslera, Sivasspor galibiyetinin ardından ortaya koyduğu tavırla şaşırttı. İkinci gole de sevinmeyen deneyimli kaleci, son düdükle birlikte doğrudan soyunma odasının yolunu tuttu ve takımın taraftarla birlikte yaşadığı coşkuya katılmadı.

Muslera'nın hatalı bir pas sonrası, tribündeki bir grup tarafından protesto edilmesine çok sinirlendiği ve bu nedenle sahada kalmak istemediği öğrenildi. Teknik heyet ve takım arkadaşları, soyunma odasında Nando'yu teselli etmeye çalıştı. Birçok taraftar da Muslera'nın sosyal medya hesabına destek mesajları yolladı.

Maç biter bitmez koşa koşa soyunma odasına gitmişti Sebebi belli oldu