Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'dan 15 milyon euro + bir sonraki satıştan pay istediler

Galatasaray'dan 15 milyon euro + bir sonraki satıştan pay istediler

Orta saha arayışlarına devam eden Galatasaray, Brezilya'da Sao Paulo forması giyen 22 yaşındaki Rodrigo Nestor'un fiyatını sordu.

Galatasaray'dan 15 milyon euro + bir sonraki satıştan pay istediler

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, gelecek sezon transfer planlamalarına şimdiden başlamış durumda. Sarı-kırmızılı ekip, Brezilyalı yıldızı transfer listesine eklediği öğrenilirken, sambacının takımından Galatasaray'a 15 milyon euroluk bir cevap geldiği kayda geçti.

BARIŞ ALPER'LE YENİ SÖZLEŞME

Süper Lig devi Galatasaray'da gelecek sezon adına ilk hamle iç transferde geldi. Genç futbolcu Barış Alper Yılmaz'la yeni sözleşme konusunda anlaşma sağlandı. Sarı-kırmızılılar, 23 yaşındaki kanat oyuncusu ile 30 Haziran 2027'ye kadar sözleşme imzaladı.

MERTENS'TE OPSİYON DEVREDE

Süper Lig devinde sezon sonunda 1+1 yıllık sözleşme imzalanan Dries Mertens'in sözleşmesindeki opsiyon maddesi devreye girdi. Sarı-kırmızılılar, Belçikalı on numarayla gelecek sezon için yapılan anlaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu'na bildirdi.

MARCAO'DAN 1 MİLYON EURO GELDİ

Galatasaray'ın sezon başında Sevilla'ya 12+3 milyon euro karşılığında gönderdiği Brezilyalı futbolcusu Marcao'nun UEFA Avrupa Ligi'ni kazanmasıyla, Sarı-kırmızılı takım 1 milyon euro daha bonus kazandı. İspanyol ekibinin, Avrupa'da zafere ulaşmasıyla Galatasaray, Marcao'dan 1 milyon euro daha net gelir elde etti.

Haberin Devamı

GALATASARAY FİYAT SORDU

Portekiz basınında yer alan habere göre; Galatasaray, Sao Paulo forması giyen Rodrigo Nestor'un fiyatını sordu.

Brezilyalı oyuncu için sarı kırmızılı yöneticilere 15 milyon euroluk bir fiyat sunuldu. Sözleşmede ayrıca bir de sonraki satıştan pay istendi.

AVRUPA'YA GİDEBİLİR

Transfer ile ilgili sarı kırmızılıların nasıl bir cevap verdiği yazılmadı. 22 yaşındaki oyuncunun Avrupa'ya transfer olma ihtimalinin yüksek olduğu da ifade edildi.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Rodrigo Nestor, Sao Paulo forması ile toplam 151 resmi maça çıktı. Brezilyalı futbolcu söz konusu maçlarda 10 kez gol atıp 21 kez de asist performansı sergiledi.

Galatasaraydan 15 milyon euro + bir sonraki satıştan pay istediler