Gazete Vatan Logo
Galatasaray Galatasaray'da Dursun Özbek büyük farkla yeniden başkan seçildi

Galatasaray'da Dursun Özbek büyük farkla yeniden başkan seçildi

Galatasaray Kulübü'nün olağan seçimli genel kurulunda mevcut başkan Dursun Özbek, 14. sandık sonucunda yeniden başkan seçilmeyi garantiledi.

Galatasaray'da Dursun Özbek büyük farkla yeniden başkan seçildi

Galatasaray'da başkanlık seçimi heyecanı yaşandı. Mevcut başkan Dursun Özbek, Süheyl Batum ile girdiği yarışta galip çıkarak bir kez daha başkanlığa seçildi.

BAŞKAN YENİDEN DURSUN ÖZBEK!

Galatasaray'da seçim sonucu belli oldu. 14. sandık sonucunda Süheyl Batum'a 2173'e 672'lik üstünlük sağlayan mevcut başkan Dursun Özbek, yeniden başkanlığa seçildi.

DURSUN ÖZBEK: KAYBEDEN YOKTUR

Galatasaray Kulübü başkanlığına yeniden seçilen Dursun Özbek, "Galatasaray’a yakışan demokratik bir seçim olmuştur. Burada kaybeden yoktur. Bir kurum kazanmıştır, o da Galatasaray’dır" dedi.Sarı-kırmızılı kulübün olağan seçimli genel kurulunda mevcut başkan Dursun Özbek, 14’üncü sandık sonucunda yeniden başkan seçilmeyi garantiledi.Başkan adaylarından Süheyl Batum’un konuşmasının ardından kürsüye çıkan Özbek, “Galatasaray’a yakışan demokratik bir seçim olmuştur. Süheyl kardeşimi de bu demokrasiye verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum. Burada kaybeden yoktur. Bir kurum kazanmıştır, o da Galatasaray’dır” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Demokratik ve şölen havası içerisinde bir seçim yaptıklarını ifade eden Süheyl Batum, "Hiçbir başka kurumun başaramayacağı bir seçim yaptık. Seçimin kazananı her zamanki gibi Galatasaray oldu. Seçimin demokratik geçmesini şölen havasında geçmesine divan heyetine, yeni yönetime ve hepinize yürekten teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki bu şölen havasındaki toplantı, seçim, yarınki zaferimize de ön olacaktır. Hep beraber 24. şampiyonluğumuzu yaşayacağız. Bu şölen havasında demokrasiyi uygulayabilen bir camiadan bütün kulüpten korksun. Biz Galatasaray’ız. Biz kimseye benzemeyiz" diye konuştu.