Gazete Vatan Logo
Galatasaray Fatih Terim'in ilk transferi belli oldu! Süper Lig yıldızını alacak

Fatih Terim'in ilk transferi belli oldu! Süper Lig yıldızını alacak

Panathinaikos'la anlaşan Fatih Terim, ilk transferini Süper Lig devinden yapmayı planlıyor.

Fatih Terim'in ilk transferi belli oldu! Süper Lig yıldızını alacak

Galatasaray'dan 10 Ocak 2022 tarihinde ayrılan Fatih Terim yaklaşık 2 yıl sonra yeşil sahalara geri dönüyor. Panathinaikos'un başına geçen Terim'in yeni takımıyla bugün ilk antrenmanına çıkması bekleniyor. Panathinaikos'la anlaşma sağlayan Terim'in ilk transferini Süper Lig devinden yapması bekleniyor.

13 YILDIR ŞAMPİYON OLAMIYORLAR

13 yıldır şampiyonluk özlemi çeken yeşil-beyazlı takım, Yunanistan Ligi'nde 34 puanla ikinci sırada yer alıyor. Liderlik koltuğunda 35 puanla PAOK oturuyor.

İLK TRANSFERİ SÜPER LİG DEVİNDEN

Yunanistan ekibi ile anlaşan Fatih Terim'in ilk transferinin Süper Lig devinden olacağı iddia edildi. Süper Lig'de Trabzonspor forması giyen yıldız futbolcu Anastasios Bakasetas'ın Terim'in listesindeki ilk isim olduğu öne sürüldü. 30 yaşındaki futbolcunun şu anda Trabzonspor'da mutlu olmadığı ve Abdullah Avcı'nın da yıldız futbolcunun gitmesine onay vereceği aktarıldı.

BEŞİKTAŞ İLE DE ANILMIŞTI

Trabzonspor'dan ayrılmayı düşünen Bakasetas'ın adı yakın geçmişte Beşiktaş ile de anılmıştı. Bu sezon bordo-mavili formayla 16 maçta süre alan Bakasetas, 5 gol atıp 2 asistlik katkı sağladı.

Haberin Devamı

FATİH TERİM'İ BEKLEYEN ZORLU FİKSTÜR

Bugün Atina'ya giderek Panathinaikos'la ilk antrenmanına çıkacak Fatih Terim'i zorlu fikstür bekliyor. Yunanistan Süper Lig'inde 3 Ocak'ta Giannina'yı konuk edecek olan Panathinaikos, 7 Ocak tarihinde Panaitolikos'u ağırlayacak.

Panathinaikos, Yunanistan Kupa'sında Olympiakos ile 10 Ocak'ta karşı karşıya gelecek. Rövanş maçı ise 17 Ocak'ta oynanacak.

Olympiakos ile 10 Ocak'ta oynanacak Yunanistan Kupası'nın ardından 14 Ocak'ta ligde deplasmanda AEK'ya konuk olacak Panathinaikos, 20 Ocak'ta ise PAOK deplasmanında olacak. Panathinaikos 27 Ocak bu kez ligde ezekli rakibi Olympiakos'u ağırlayacak.

 Fatih Terimin ilk transferi belli oldu Süper Lig yıldızını alacak