Gazete Vatan Logo
Galatasaray Arda Turan'dan sert çıkış: Ben Galatasaray'ı sevdim!

Arda Turan'dan sert çıkış: Ben Galatasaray'ı sevdim!

Spor Toto Süper Lig'in 37. haftasında Adana Demirspor'u 3-2 yenen Galatasaray'da maç kadrosunda yer almayan Arda Turan karşılaşması sonrasında çok sert bir paylaşıma imza attı.

Arda Turan'dan sert çıkış: Ben Galatasaray'ı sevdim!

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 37. haftasında Adana Demirspor'u konuk eden ve taraftarı önünde son maçına çıkan Galatasaray , Bafetimbi Gomis (2) ve Kerem Aktürkoğlu'nun golleriyle sahadan 3-2 galip ayrıldı.

Bu sezon Nef Stadyumu'nda son maçına çıkan ve taraftarına 3 puanla veda eden Cimbom'da en az maç kadar Arda Turan'ın da kadroda yer almaması konuşulmuştu. 30 Haziran'da Sarı-Kırmızılılar'la sözleşmesi sona erecek olan ve aktif futbol kariyerine nokta koyması beklenen Arda için özellikle sosyal medyada birçok tweet atıldı.

Kimileri taraftar önünde bir jübile beklerken, kimileri de yıldız oyuncuyu hatalarıyla eleştirdi. 35 yaşındaki oyuncudan da gece geç saatlerde bir tepki paylaşımı geldi.

İŞTE ARDA TURAN'IN O PAYLAŞIMI;

'Yok kardeşim ben 13 milyon Euro kazandırmadım... Ben seni 16 dakika bekletmedim... Ben seni Play-Off'a bırakmadım, ben seni 2008'de senden 3 kat fazla bütçeyle yeni stadı varken rakibinin önünde şampiyon yapıp gittim... Hatırlamaman normal. Twitter, Instagram o kadar aktif değildi. Ben Galatasaray'ı sevdim. Ben bu sene 30 tane altyapı maçı izledim sen??? Sadece GS'li gibi uyumak istiyorum müsaade edin'

Haberin Devamı

 

NİHAT KAHVECİ'DEN ARDA'YA DESTEK

Karşılaşmayı değerlendiren eski milli futbolcu Nihat Kahveci: 'Ayhan hocanın açıklamasını dinledim. Ayhan hoca ‘’Arda’yla konuştum büyük ihtimal futbolcu bırakacak’’ dedi. Eğer futbolu kesin bırakmaya karar verdiyse Arda bugün sahada görev almalıydı. Yine ucu açık bırakmak gerekir diye düşünüyorum. Eğer futbolu bırakır ve bugün Arda oynamadıysa Arda’ya yapılan büyük bir yanlış derim. Son dönemdeki performansını eleştiririz, eski Arda diyebiliriz sahanın içinde, Türkiye’ye geldi şartlara ayak uyduramadı ve beklenilen performansı gösteremedi diyebiliriz ama Arda Galatasaray tarihinin en önemli futbolcularından biridir. Bugün sahanın içinde olup bir vedayı hak ederdi.' dedi.

Arda Turandan sert çıkış: Ben Galatasarayı sevdim