Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4. tur müsabakaları tamamlandı ve 5. tura yükselmeyi başaran takımlar belli oldu. Peki, Türkiye Kupası'na 5. turda katılan takımlar Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor'un rakipleri kimler? Kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar ve kura çekimi...

Ziraat Türkiye Kupası kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Geride kalan sezon Süper Lig'i ilk 4 sırada tamamlayan Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor, Ziraat Türkiye Kupası'na 5'inci turdan itibaren katılım gösterecek.

Söz konusu takımlar, kura çekiminin ardından rakiplerinin belli olmasıyla, Türkiye Kupası'nda bu sezonki ilk maçlarına çıkacak. Kura çekimi ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

İŞTE ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI'NDA 5'İNCİ TURA YÜKSELEN TAKIMLAR:

Keçiörengücü, Fatih Karagümrük, Pendikspor, Antalyaspor, Samsunspor, Alanyaspor, Bandırmaspor, Kasımpaşa, Bodrum FK, 24 Erzincanspor, Sakaryaspor, Boluspor, Ümraniyespor, Eyüpspor, Gençlerbirliği, Adanaspor, Göztepe, Kırklarelispor, Konyaspor, Hatayspor, Kayserispor, Trabzonspor, Manisa FK, Sivasspor Gaziantep Fk, MKE Ankaragücü, Çaykur Rizespor, RAMS Başakşehir, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Adana Demirspor

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası 5. Eleme Turu kura çekimi 8 Aralık Cuma günü, saat 14.30'da yapılacak. Orhan Saka Konferans Salonu'nda yapılacak kura çekimi A Spor'dan canlı olarak yayımlanacak.

Haberin Devamı