Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Ne Jorge Jesus ne oyuncular pes ediyor! Fenerbahçe geri dönüşlerin takımı oldu

Ne Jorge Jesus ne oyuncular pes ediyor! Fenerbahçe geri dönüşlerin takımı oldu

Dinamo Kiev maçından kopmayarak 90+2'de Batshuayi'nin attığı golle 3 puanı hanesine yazdıran Fenerbahçe'nin Rennes karşısında 2-0'dan geri dönmesi camiada oldukça sevinç yarattı.

Ne Jorge Jesus ne oyuncular pes ediyor! Fenerbahçe geri dönüşlerin takımı oldu

Sarı-lacivertlilerde özellikle Avrupa Ligi’nde B Grubu’nda 2 haftada gelen 4 puan yüzleri güldürdü. Dinamo Kiev ve Rennes gibi önemli rakiplere karşı ortaya konan mücadele ve toplanan puanlar herkesi memnun etti.

Ama en çok teknik direktör Jorge Jesus’u sevindirdi. Zira tecrübeli teknik direktör her zaman takımından son ana kadar mücadele etmesini, hiç pes etmemesini istiyor. Dinamo Kiev maçında skor 1-1 iken galibiyeti 90+3’te Batshuayi’nin golüyle bulan, Rennes deplasmanında da 2-0 geriye düşülmesine rağmen son 20 dakikada geri dönen Fenerbahçe, Jorge Jesus’un tam istediği gibi bir reaksiyon gösterdi.

Portekizli teknik adam skor ne olursa olsun futbolcularından her zaman son ana kadar oyunun içinde kalmalarını, mücadeleyi bırakmamalarını istiyor. Çünkü bu durum Jorge Jesus ve teknik ekibi tarafından çok önemli bir konu olarak duruyor. Deneyimli çalıştırıcı bundan sonraki süreçte de takımının benzer şekilde ilerlemesini talep ediyor.

Peres’te korkulan olmadı

Rennes deplasmanında yenilen 2. golde topu çizgiden çıkarmak isterken sol bacağını direğe çarpan Luan Peres’te kırık çıkmadı.

Haberin Devamı

Hem Fransa’da hem de İstanbul’da yapılan detaylı tetkiklerde kırığa rastlanmadı. Milli aranın da girmesiyle Brezilyalı stoperin tedavi sürecinin rahat geçeceği belirtildi. Luan Peres’in durumunun gün gün takip edileceği. Alınacak sonuçlara göre yol haritası çizileceği aktarıldı. (Milliyet)

Ne Jorge Jesus ne oyuncular pes ediyor Fenerbahçe geri dönüşlerin takımı oldu