Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Gustavo Henrique, Corinthians'a imza attı! Dudak uçuklatan bedel

Gustavo Henrique, Corinthians'a imza attı! Dudak uçuklatan bedel

Brezilya Serie A ekiplerinden Corinthians, Real Valladolid forması giyen Gustavo Henrique'yi renklerine bağladı. Jorge Jesus zamanında Fenerbahçe'de forma giyen Brezilyalı stoperin serbest kalma bedeli şok etti.

Gustavo Henrique, Corinthians'a imza attı! Dudak uçuklatan bedel

Fenerbahçe'nin eski savunmacısı Gustavo Henrique ülkesine geri döndü. Corinthians tecrübeli futbolcu ile sözleşme imzalandığını açıkladı. Brezilya kulübü, Henrique'nin haklarının yüzde 70'ini satın aldığını, Brezilyalı oyuncunun haklarının yüzde 30'unun Real Valladolid'de olduğunu belirtti.

Deneyimli stoperle 31 Aralık 2025'e kadar sözleşme imzalandığını duyuran Corinthians, Henrique'nin sözleşmesinde Brezilya içindeki kulüpler için 300 milyon Brezilya reali değerinde serbest kalma maddesi yer aldığını açıkladı. Henrique'nin sözleşmesindeki bu serbest kalma maddesinin yurt dışındaki kulüpler için 100 milyon euro olduğu kaydedildi.

Fenerbahçe, Henrique'yi 2022 yazında Flamengo'dan kadrosuna katmıştı. 2022-2023 sezonunu Fenerbahçe'de geçiren Brezilyalı futbolcu, 2023 yazında ise Real Valladolid'in yolunu tutmuştu.

Gustavo Henrique, Corinthiansa imza attı Dudak uçuklatan bedel