Gazete Vatan Logo
Fenerbahçe Gaziantep FK- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Gaziantep FK- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Gaziantep FK ile Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda karşı karşıya geliyor. Kupa heyecanı bugün oynanacak karşılaşmalar ile başladı. Sarı lacivertli futbolseverler ise maçın tam saatini ve yayıncı kuruluşunu öğrenmek için araştırma yapıyor. A Spor ekranlarından canlı ve şifresiz yayınlanacak maçın yayın bilgileri, muhtemel 11'leri ve tüm detaylar merak konusu oldu. Peki, Gaziantep FK - Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Gaziantep FK- Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda heyecan son 16 turu maçları ile devam ediyor. Gaziantep FK ile Fenerbahçe kozlarını paylaşacak. gaziantep FK, ZTK’da Etimesgut ve Bodrumspor’u saf dışı bırakarak son 16 turuna kalmaya hak kazanmıştı. Fenerbahçe ise beşinci tur karşılaşmasında Adanaspor’u 6-0 mağlup ederek adını son 16 turuna yazdırdı. Peki Gaziantep FK - Fenerbahçe maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

 

GAZİANTEP FK - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

 

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Fenerbahçe deplasmanda Gaziantep FK ile kozlarını paylaşıyor.

Burak Şeker’in yöneteceği Gaziantep FK - Fenerbahçe mücadelesi 7 Şubat Çarşamba günü saat 20:45’de başlayacak. Maç A Spor'da canlı yayınlanacak.

GAZİANTEP FK - FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA CANLI YAYINLANACAK?

Gaziantep FK - Fenerbahçe maçı 7 Şubat Çarşamba günü saat 20:45'te A Spor'da canlı yayınlanacak.

FENERBAHÇE MUHTEMEL 11'İ

İrfan Can Eğribayat, Mert Müldür, Bonucci, Serdar, Oosterwolde, Rade Kurunic, İsmail Yüksek, Cengiz Ünder, Joshua King, İrfan Can Kahveci, Batshuayi

Haberin Devamı